• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biri var aklımda

mutsuzkiizz20

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
494
119
23
28
merhaba olay çok uzun bi hikaye özet geccem .
ben 18 yaşında filanken biri ile bi ilişkiye başlamıştım baya da sürmüştü ( 8 9 ay ) civarı .
ben bunu ailem yüzünden bıraktım . bizim aleviyiz o kürttü . ailem bu konulara takık . illa alevi istiyo .
o zaman ayrıldım . şuan 20 yaşındayım ve aşırı pişmanım hala . o çocukla tekrar başlamak istiyorum içimde ukte kaldı hep .
ailem için degilde kendim için yaşamayı istiyorum . kendisi şuan askerlık görevini yapıyor . biz 2 haftadır konuşuyoruz . ben tekrar başlamak istiyorum ama dile getiremiyorum . bugun konu konuyu açtı. benden sonraki iki ilişkisinden bahsedi . hep yarı yolda bırakıldıgını anlattı . birii ayrılmış sana kuzenımı ayarliyim demiş digeri evli cıkmış . hali ile kimseye güveni yok . şuan cocuk izinde benle buluşmak istedi ama neden bilmiyorum cesaret edemiyorum . sizce napim ? amacımı belli etmedim arkadasca konusuyoruz . benle konuşmadan zevk alıyomuş . sürekli o yazar zaten ben geri cekiliyorum . bu arada ben bu konuyu en iyi arkadasım adına actım .
kız napsın akıl veerin ?

Kultur farkliligi mutlaka yasayacaktir. Ailesi bu dusuncedeyken ozellikle. Bence kapanmis yarayi bosu bosuna kanatip durmasinlar.

kız da çocukda artık kendilerini aileden soyutlamışlar yanı kendi dusuncelerine önem veriyorlar
Aileye sirt donunce o evlilik yurumuyor maalesef. Geri donus yine kurkcu dukkani. Kaldi ki bi kere vazgecmisler birbirlerinden. Araya baska iliskiler girmis. Cocuk ihanete ugramasa kiza donmeyecekti zaten.

daha yaşın çok ufak. daha kimler karşına çıkacaktır. bence de vazgec. bence ailen istemediği için de farketmeden inada bindirmişsin

Back
X