Biriciğin evi ben de geldim

Evin çok güzel canım. mutfağın harika insanın bu mutfaktan çıkası gelmez.

eviniz çok güzelmiş özellikle teras ve mutfak salonu da beğendim ben o tarz mobilyalar yakışıyor yine de her döneme uyumlu:)
bende böyle teraslı iki katlı bir evim olsun istiyorum hep.
güle güle oturun...

resme ılk baktığımda nostaljı geldı ama dığer yerlerı gorunce bayıldım süper hatta peteğın ustendekı göreme bıblolarını gordum dedım bu nerde ama okudum nevşehırdeymışın ve benle hemşerısın özlosta hemserımmış cok sevındım
mutlulukla oturun ınş

canım evin gerçekten çok güzell...
ama ayrıca beğendiğim yerleri var özellikle mutfak dikkatimi çekti çok güzel ve büyükk....
yatak odan aynı şekildee rengiyle de bütünlük sağlamış...
vee terasın tabikiidee muhteşem.....
rabbim sağlıklı sıhhatli güzel günlerde oturmayı nasip etsin...

Mutfağı beğendim ben canım..diğer odalar benim için çok ağır ve klasik ama mutfağın bi o kadar modern..mutlu,sağlıklı,huzurlu otur inşallah hayatım

mutfağın çok güzel gerçekten ama onun dışında çocuk odası dahil herşey çok klasik tabi zevkler ve renkler tartışılmaz. güle güle otur.

eviniz çok güzelmiş heleki mutfak koltuklarınız 15 yıllıkmış maşallah çok temiz bakmışsınız iyi günlerde ağız tadıyla oturun teras keyfinizde süper olur valla

canm benim evin cok ama cok güzell ne gzl kocaman valah tam istedigim hayalimdeki ev allah saglikla huzurla mutlulukla oturtsun..
canimm tersina bayildim inanki cok gzl olmuss ohh gec kahveni icc oturrr bi sedirr att yatt valah gelip bi cay icmek isterdim..alamnydan gelirim bigün inslh..canim oturum odandaki sehpe örüsü ve yatk odasindaki fskos örtüsü ansiis bndede varr ve ayni renkk güle güle kullan..

Evin çok güzel bi kere canım.aydınlık ferah geniş.aynı şekilde tertemiz döşemişin.dolaplarına bayıldım.ben anlamıştım nevşehirli olduğunu.koridorunda petek üstünde peribacaları var :)

mutfak ve yatak odasına bayıldım ama salonun ve oturman hiç tarzım değil ama genede allah ii günlerde oturmak ve eskitmek nasip etsin

resimlere bakarken merdivenlerin olduğu yerdeki peteğin üzerinde peribacası biblolarını görmüştüm ben olayı taa nereden yakalamışım :)

eviniz genel anlamda çok kullanışlı ferha ve hoş bir ev.mutfagınında maşşallahı var..
ama nacizane bir öerim var sana eger yanlış anlamsszn yatak odasındaki fiskod sehba ve üsreinde sept tarzı şey olmamış.bence evinnin ooturna odasında tekli koltuk arsında düşünebilirsin canımm...
güle güle otur...
tabikide yanlış anlamam canım buraya konu açıyorsak her türlü fikride açık olmalıyız değilmiyerimsenibenaslında o sepeti nereye koyacağıma karar veremedim pekte sevmiyorum ama hatırası var kıyamıyorumda birde otrma odasında denerim canımcım senin güzel hatrına
canımm yorum yapmadan geçemedim vallaaa...evin çok tatlı yaaa.maaşallahh maaşallahh...
özellikle yeşil mutfaga bittimm o ne güzel bir kombinasyon ayy çok güzell.yeşile bayılırım zaten benn.
salon taKIMIMN DA GÜZEL AMA EVİN TARZINA GÖRE KLASİK KALMIŞ BENİM FİKRİM TABİİ.DEGİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYOR MUSUN CANIM...AMA OLSUN BU HALİYLE DE ÜSPERR.YENGEMİN TAKIMINDAN.çok güzel güle güle oturun inşş.
teşekkür ederim canım renk konusunda çok zor karar verdim cidden ama iyi bir karar vermişim bende çok severek kullanıyorum ayrıca bende yeşil hastasıyım
salon takımına gelince değiştirmeyi çok istiyorum ama zamanı var şöyle krem rengi koltuklardan fena olmaz
biricik evin cok güzel canim
bu arada nevsehirli olmana sasirmadim desem yalan olur bende nevsehirliyim canim
öylemi canım :lepi:çok sevindim hemşerim

Genel anlamda evin harika, genis, ferah, mis gibi...
Herkesin hayalinde olan bi ev sanirim...

Herseyin cok güzel, salonun benim tazim olmasada hosumu gitti yinede, hele mufagin söylenecek tek birsey yok gercekten cok güzel.
Arkadaslarinda dedigi gibi evi gereksiz hicbirseyle doldurmamisin, böylesi cok daha güzel olmus.

Ailenle saglikla, ve huzurla oturun insallah
amin canım çok teşekkür ederim evet gereksiz eşyaları hiç sevmiyorum ne ev eşyasında nede süs eşyalarında bana kalabalıkmış gibi geliyor
eviniz çok güzelmiş özellikle teras ve mutfak salonu da beğendim ben o tarz mobilyalar yakışıyor yine de her döneme uyumlu:)
bende böyle teraslı iki katlı bir evim olsun istiyorum hep.
güle güle oturun...
Allahım sizin ve herkesin gönlüne göre verir inşallah çok teşekkür ederim
resme ılk baktığımda nostaljı geldı ama dığer yerlerı gorunce bayıldım süper hatta peteğın ustendekı göreme bıblolarını gordum dedım bu nerde ama okudum nevşehırdeymışın ve benle hemşerısın özlosta hemserımmış cok sevındım
mutlulukla oturun ınş

ay çok yaşayın emi ne dikkatli bayanlarsınız vallahi helal olsun ne güzel hemşeriler çoğalıyor bende çok mutlu oldumdelikafadulden

Back
X