Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabikide yanlış anlamam canım buraya konu açıyorsak her türlü fikride açık olmalıyız değilmiyerimsenibenaslında o sepeti nereye koyacağıma karar veremedim pekte sevmiyorum ama hatırası var kıyamıyorumda birde otrma odasında denerim canımcım senin güzel hatrınaeviniz genel anlamda çok kullanışlı ferha ve hoş bir ev.mutfagınında maşşallahı var..
ama nacizane bir öerim var sana eger yanlış anlamsszn yatak odasındaki fiskod sehba ve üsreinde sept tarzı şey olmamış.bence evinnin ooturna odasında tekli koltuk arsında düşünebilirsin canımm...
güle güle otur...
teşekkür ederim canım renk konusunda çok zor karar verdim cidden ama iyi bir karar vermişim bende çok severek kullanıyorum ayrıca bende yeşil hastasıyımcanımm yorum yapmadan geçemedim vallaaa...evin çok tatlı yaaa.maaşallahh maaşallahh...
özellikle yeşil mutfaga bittimm o ne güzel bir kombinasyon ayy çok güzell.yeşile bayılırım zaten benn.
salon taKIMIMN DA GÜZEL AMA EVİN TARZINA GÖRE KLASİK KALMIŞ BENİM FİKRİM TABİİ.DEGİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYOR MUSUN CANIM...AMA OLSUN BU HALİYLE DE ÜSPERR.YENGEMİN TAKIMINDAN.çok güzel güle güle oturun inşş.
öylemi canım :lepi:çok sevindim hemşerimbiricik evin cok güzel canim
bu arada nevsehirli olmana sasirmadim desem yalan olur bende nevsehirliyim canim
amin canım çok teşekkür ederim evet gereksiz eşyaları hiç sevmiyorum ne ev eşyasında nede süs eşyalarında bana kalabalıkmış gibi geliyorGenel anlamda evin harika, genis, ferah, mis gibi...
Herkesin hayalinde olan bi ev sanirim...
Herseyin cok güzel, salonun benim tazim olmasada hosumu gitti yinede, hele mufagin söylenecek tek birsey yok gercekten cok güzel.
Arkadaslarinda dedigi gibi evi gereksiz hicbirseyle doldurmamisin, böylesi cok daha güzel olmus.
Ailenle saglikla, ve huzurla oturun insallah
Allahım sizin ve herkesin gönlüne göre verir inşallah çok teşekkür ederimeviniz çok güzelmiş özellikle teras ve mutfak salonu da beğendim ben o tarz mobilyalar yakışıyor yine de her döneme uyumlu:)
bende böyle teraslı iki katlı bir evim olsun istiyorum hep.
güle güle oturun...
resme ılk baktığımda nostaljı geldı ama dığer yerlerı gorunce bayıldım süper hatta peteğın ustendekı göreme bıblolarını gordum dedım bu nerde ama okudum nevşehırdeymışın ve benle hemşerısın özlosta hemserımmış cok sevındım
mutlulukla oturun ınş