biricik ayva tüylerim

Nxnckdjck

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
766
307
kızlar sorucak kimseyi bulamadım hemen soruyorum.
bu gün bir salaklık yapıp yüzümün tüylerini yanaktakileri fln ağdayla aldım. sonra dedim bunun yerine siyah çıkar mı almadan önce sarı beyaz arasındaydı. siyah çıkar mı hiç almamıştım daha önce şimdide pişmanım
cevaplarınızı bekliyorum

Benim kuzenimde aldiriyordu lazere basladi simdi ama biz ailecek tuyluyuz yani siyahlasmisti sanirim o dikkat etmedi pek

Bnm de kendinden koyu biraz renkleri. Renklerini acmanin bi yolu varmi ki acaba. Almak istemiyorum çünkü takintiliyim o konuda biraz. Sonra az az ciktikca hep almak isterim o da yüzümü mahveder yani..

Rengi koyulaşır mı bilmiyorum daha evvel aldırmadım. Ama çok mühim mi ki renginin koyulaşıp koyulaşmaması ? Sonuçta aldırdıysan rahatsız oluyorsun sarıyken bile ki aldırıyorsun. siyah olması neyi değiştirir uzatmayacaksın sonuçta ? çıkınca aldırırsın

Bnm de kendinden koyu biraz renkleri. Renklerini acmanin bi yolu varmi ki acaba. Almak istemiyorum çünkü takintiliyim o konuda biraz. Sonra az az ciktikca hep almak isterim o da yüzümü mahveder yani..

Tüy sarartıcı deneyebilirsin..

Ama koyu tüyde en güzeli lazer epilasyona gitmek

kızlar sorucak kimseyi bulamadım hemen soruyorum.
bu gün bir salaklık yapıp yüzümün tüylerini yanaktakileri fln ağdayla aldım. sonra dedim bunun yerine siyah çıkar mı almadan önce sarı beyaz arasındaydı. siyah çıkar mı hiç almamıştım daha önce şimdide pişmanım
cevaplarınızı bekliyorum

Yine aynı renk çıkar, pigment değişmez sonuçta bolca jilet kullanmadıktan sonra.. En kötü ihtimalle azcık kalınlaşığ uzayabilir ama küçük bir ihtimal.

en azından 5-6 kere alman gerekli görüntü değiştirmesi için tüylerin.Bir iki kereden bi değişim olmaz merak etme.

X