Biricik kızım kontes

Dilshad

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
1.187
1
681
benim yavrularım oldu 2 ay önce ama hepsini verdim. daha önce katılsaydım aranıza bir yavrunuz olurdu üzgünüm.
bir fotosu var bu arada

üstteki en son aldığımız yavrular 6 adet
Alttakide biricik kızım kontesin fotosu

Bu arada söylemeyi unuttum, Siberian Husky'ler bakımı en zor köpeklerden biridir. En çok tüy döken köpeklerin başında gelir.
Yavruluk zamanlarında birden fazla bakılması söyleniyor nedeni ise sabaha kadar uluma+havlaması. Yalnız kalmayı sevmeyen bir o kadar da inatçı ve asi bir kişiliğe sahip. Temel itaat eğitiminden başka bir eğitim verme imkanınız yok gibi birşey. Büyüdükçe onu gezmeye götürmeniz de zorlaşabilir çok güçlü ayakları olduğu için siz mi onu götürüyorsunuz o mu sizi götürüyor belli olmuyor. Kaçma ihtimali de var bu durumda. haftada 2-3 kez taramanız. Hassas bir ırk olduğu için 1 yaşına kadar düzenli veteriner kontrölünde olmanız buda para demek . Gençlik aşısı+kuduz+karma aşıları ve parazit hapları eksik etmemeniz gerekiyor ki ayda nereden baksanız 100 milyon gibi bir para mamasıyla.
ama illaki bakacam diyorsanız karar sizin.
Bence almadan önce bir daha düşünün derim.

ne kadar masum bakiyor yaa,sewimlilik akiyo keske imkanim olsa da beslesemmguzel ve uzun bir omur paylasmaniz dilegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…