Zaten iğrenç kokuyo :) ama ben dün akşam misafirim gelicekti ondan biraz oda parfümü sıkmışdım çöp devrilince mecburen. Mis kokuyo diyemi tutuyor acabaaklima bsy geldi ben olsaydim onlar disardan eve gelcgi zaman az visey biber gazi sikardim :) sonra da ayy zehirli gaz salmis copler derdim. igrenc kokan bsuler sikaamz msniz siz de?
Ozlu söz aramaya gerek yok cal kapiyi copleriniz cok pis kokuyor biriktirmeyin misafirlerimiz geliyor kötü kokudan rahatsiz oluyoruz de bukadar basit ben olsam şimdiye sildirmistim o kapıyıKapılarını çalıcam diyince eşim ne diceksin dedi -toplu yaşam kurallarına uymak istemiyorsanız lütfen apt oturmayın dicem- dedim.
Fare gördüm aha bu kadardı diyin komşulara yöneticiye korku dolu gözlerle.. gerisini o düşünsün..
olabilir..Zaten iğrenç kokuyo :) ama ben dün akşam misafirim gelicekti ondan biraz oda parfümü sıkmışdım çöp devrilince mecburen. Mis kokuyo diyemi tutuyor acaba
Evet bence de söyleyin.Kimse onların çöpünü görmek zorunda değil,kokusunu almak zorunda değil yani.Ben sizin yerinizde olsam ilk koyduklarında söylerdim.Eğer ki hemen inip atılmayacaksa bence kapının önüne bile koyulmamalı.En fazla şu olur evden çıkacaksındır 5 dakika sonra,koyarsın kapıya inerkende atarsın çöpe.Ama bunlar resmen görevlinin gelip atmasını bekliyorlar böyle şey mi olur ya.Kapılarını çalıcam diyince eşim ne diceksin dedi -toplu yaşam kurallarına uymak istemiyorsanız lütfen apt oturmayın dicem- dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?