Biriken çöpler...

aklima bsy geldi ben olsaydim onlar disardan eve gelcgi zaman az visey biber gazi sikardim :) sonra da ayy zehirli gaz salmis copler derdim. igrenc kokan bsuler sikaamz msniz siz de?
Zaten iğrenç kokuyo :) ama ben dün akşam misafirim gelicekti ondan biraz oda parfümü sıkmışdım çöp devrilince mecburen. Mis kokuyo diyemi tutuyor acaba

Kapılarını çalıcam diyince eşim ne diceksin dedi -toplu yaşam kurallarına uymak istemiyorsanız lütfen apt oturmayın dicem- dedim.
Ozlu söz aramaya gerek yok cal kapiyi copleriniz cok pis kokuyor biriktirmeyin misafirlerimiz geliyor kötü kokudan rahatsiz oluyoruz de bukadar basit ben olsam şimdiye sildirmistim o kapıyı

Benim karşı dairemdeki insanların coplerini kapının önüne koymalarina 1 gün bile dayanamayip hemen kapılarını çalmistim. Yeni tasinmislardi uyarmasam devam ederdi. Apartmana fareler giriyor dedim etkili oldu

Nasıl ya, çöp toplanmıyor diye çöp biriktirmek nedir? Mahallede çöp konteynırı da mı yok gitsin atsınlar? Bu insanlar kafayı mı yemiş?

Anlamiyorum bu insanlar kapidan hic disari cikmiyorlarmi cikan eline bir poset copunu alsa hic bir sey birikmez hizmet edilmek ne kadar hoslarina gidiyor

Biz çöpü kapıya bırakmayız kapıcı da yok zaten ama bikaç kere evi temizliiyoken kapıya koydum eşim geldiğinde görsün unutmasın atmayı diye altından azcık suyu akmış. (eşim 1 saat sonra gelip attı) karşı komşumuz ertesi gün kapıyı çalıp çöpü atarken 2 poşete koyun da kirlenmesin buralar demiş. Gayet de kibar tamam dikkat ederiz dedik. Artık kapının dışına değil içine koyuyorum. Alınacak bişey yok müstakil evde yaşamıyor apartmandaki kimse. Ayrıca kurban Bayramı çöpü etli kemikli sinek böcek basar apartmanı ya. Kapıyı çalıp nazikçe söuleyebilirsiniz sinek böcek olmasın kapıcı da izinli malum çöpleri burda biriktirmeseniz falan de.

Kapılarını çalıcam diyince eşim ne diceksin dedi -toplu yaşam kurallarına uymak istemiyorsanız lütfen apt oturmayın dicem- dedim.
Evet bence de söyleyin.Kimse onların çöpünü görmek zorunda değil,kokusunu almak zorunda değil yani.Ben sizin yerinizde olsam ilk koyduklarında söylerdim.Eğer ki hemen inip atılmayacaksa bence kapının önüne bile koyulmamalı.En fazla şu olur evden çıkacaksındır 5 dakika sonra,koyarsın kapıya inerkende atarsın çöpe.Ama bunlar resmen görevlinin gelip atmasını bekliyorlar böyle şey mi olur ya.

Bence kibar bir sekilde soyleyin.
Kotu kokuyor,bocek gelecek vs diye.
Ya da yonetici uyarsin tekrar.

dört gündür kaç kez çıktılar dışarı atmak yerine yeni poşet ekliyorlar, yöneticiyede birdaha olursa avukata vermesini söylicem.

Bastım zile söyledim, dün saat geç oldu atamadık bugün atıcaz dedi, ne alakası varsa. Eşi iki seferde attı ancak bitti çöpler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…