BİRİKİM MEVZUSU

Senbirsen

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2016
4.143
5.685
158
41
merhaba arkadaşlar ben bekarlığmdan beri para biriktirmeyi çok seven bir insanım , hatta açar açar paralarıma bakardım hiç harcamazdım 1 tl yi bile kenara atmak zevk verirdi bana.
2 yıldır hiç birikim yapamadım bebeğim oldu , işlerimiz iyi gitmedi vs. işler iyi gitmeyince ben biraz da bunalıma girdim bana en iyi gelen şey alışveriş hep alışverişler yaptım. örneğin çok bunaldım yazın tatile gittik 1800 tl ye 6 taksit şimdi onu ödüyorum bitmiyor. bıktım valla.
eve süpürge aldım tefal actifry aldım onlar ihtiyaçtı çünkü çalıştığım için pek yemek yapamıyorum o çok pratik oluyormuş. arabanın mtv sini ödedik 500 tl. avrasyadan cezalı geçmişiz onu 200 tl ödedik. bebeğe mama sandalyesi aldık 300 tl ye içinde durmuyo bile keşke ucuz olanı alsaymışız onu da bizimki çok hareketli düşer diye korktuk güvenli alalım dedik.
bunların taksitlerinin bitmesini bekliyorm bi bitse rahatlıcam her ay onları görmekten bıktım.
bu arada bebeğime bakıcı bakıyor bir süredir onun da masrafı var.

siz masrafları kısmak için neler yapıyorsunuz? market ihtiyaçlarınızı nasıl gideriyorsunuz? toplu mu alıyorsunuz

Back