- 9 Ekim 2015
- 2.637
- 6.512
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #5.881
Günaydın canlarım.
Hepinize mutlu pazarlar:)
Bugün bebek görmeye gelecek misafirim var, dün kek ve poğaça yaptım, bugün de tavuklu salata yapıcam, yeter diye düşünüyorum çünkü tek bir bayan gelecek küçük çocuğuyla.
Tam da ücretsiz izin düşünürken, paraya çok ihtiyaç varken eşimin babası eşimden 1500 tl istemişbağ evine su götürmek için sondaj yaptırıyormuş, maliyeti 7500 tl imiş, kayınbabam 1000 tl babasından alcakmış 1500 de bizden, 5000 de kredi çekicekmiş, 7500 çekerse ödeyemezmiş oysa bebeğin masraflı olduğunu, ücretsiz izin alacağımı biliyorlar
Eşime verme desem olmaz, tek oğul, empati kuruyorum, kızmadım, Allah yardımcımız olsun inşallah hem ana baba rızası ve duası alanın sırtı yere gelmez evelallah :)
Günaydın canlarım.
Hepinize mutlu pazarlar:)
Bugün bebek görmeye gelecek misafirim var, dün kek ve poğaça yaptım, bugün de tavuklu salata yapıcam, yeter diye düşünüyorum çünkü tek bir bayan gelecek küçük çocuğuyla.
Tam da ücretsiz izin düşünürken, paraya çok ihtiyaç varken eşimin babası eşimden 1500 tl istemişbağ evine su götürmek için sondaj yaptırıyormuş, maliyeti 7500 tl imiş, kayınbabam 1000 tl babasından alcakmış 1500 de bizden, 5000 de kredi çekicekmiş, 7500 çekerse ödeyemezmiş oysa bebeğin masraflı olduğunu, ücretsiz izin alacağımı biliyorlar
Eşime verme desem olmaz, tek oğul, empati kuruyorum, kızmadım, Allah yardımcımız olsun inşallah hem ana baba rızası ve duası alanın sırtı yere gelmez evelallah :)
Benim de kesat. 20 dolarla kaldım bu ay. Ama dediğin gibi bende de nisan ayı bomba gibi gelecek çünkü gün bendebu ay birikimler fena halde kesatBensendetutuklukaldim
bozuk para olarak 7 lira 5 kuruş :)
kağıt para 60 tl (li 20 tlsi pttmatiğe kaptırmadığım 20 tl, 30 tl de babam verdi, 10 tl de eşimden)
ama nisanın 15inde 2 borcumu kapatmayı düşünüyorum. bu da bir şey :)
bi de cuma günü işe dönecem. çok endişeliyim. huzurlu bir işim olur inşallah. amin. amin. amin.
Benimde tüm haftasonum bu haftayı rahat geçirebilmek için hazırlıkla geçtti...İşyerine dinlenmeye geldim :)Merhaba kızlar.
Ben de çok fırsat bulamadigim icin giremeyenlerdenim şu sıra. Evde ayrı, işte ayrı yoğunluk var. Bu gün de biraz dinleneyim dedim girdim. Pazar günü daha bir yorucu oluyor sanki. Ama işler bitince de rahat ediyorum. Çamaşır ütü temizlik hepsi oldu. Dolapta lahana vardı onu haşlayıp sardım. Kuru biberlerim vardı onları da doldurdum. Yarına yemeğim hazır yanına bir çorba ve ayran yaparım tamam. Lahanadan biraz kaldı onları da daha sonra sararim dedim buzluga attım. Bugün sutumuz geldi. Yogurt yaptım. Tatlı için ayırdım yine. Evde eksilenler var onun listesini yaptım. Yarın marketten alırım. Bende durumlar böyle. Eğer dinlenirsem birazdan kek ve poğaça yapayım istiyorum bakalım. Evde çok vakit geciremeyince illaki bozulanlar oluyor. Evde olduğumuzda değerlendiriyoruz. Ama yorgun geldiğim için hafta ici gözüm pek bir sey görmüyor. Birikimleriniz bereketli eviniz huzurlu olsun....
İnşallah rahat ederiz canım. İşin masa başı bir iş mi?Benimde tüm haftasonum bu haftayı rahat geçirebilmek için hazırlıkla geçtti...İşyerine dinlenmeye geldim :)
Evet canım masabaşı..Mali müşavirim..Hafta sonu beden hafta içi kafa kalmıyor :) sen ne iş yapıyorsunİnşallah rahat ederiz canım. İşin masa başı bir iş mi?
Avukatım ben de.. :)Evet canım masabaşı..Mali müşavirim..Hafta sonu beden hafta içi kafa kalmıyor :) sen ne iş yapıyorsun
Hmm ne güzel.. :) ama seninde işin stresli bir iş..zor olmalı..ne avukatısınAvukatım ben de.. :)
Maalesef öyle canım...Bütün gün dert dinliyorum, dertlere çözüm arıyorum, borçlu kovalıyorum :) eve gidince beynim durmuş oluyor sanki...Hmm ne güzel.. :) ama seninde işin stresli bir iş..zor olmalı
insanlarla uğraşılan her meslek maalesef zor..Maalesef öyle canım...Bütün gün dert dinliyorum, dertlere çözüm arıyorum, borçlu kovalıyorum :) eve gidince beynim durmuş oluyor sanki...
Evet canım sorumluluk alınca sürekli aklında oluyor insanın... Ben de bazen dosyaları düşünürüm yattığımda :) Allah utandırmasın, yar ve yardımcımız olsun..insanlarla uğraşılan her meslek maalesef zor..Bizim muhatabımızda devlet olunca çok dikkat istiyor işte..cezalar çok ağır.. Bazen rüyalarıma giriyor :)
Amin canım benim..Rabbim kolaylıklar versin..Altından kalkamayacağımız yükler yüklemesin inşallah..Evet canım sorumluluk alınca sürekli aklında oluyor insanın... Ben de bazen dosyaları düşünürüm yattığımda :) Allah utandırmasın, yar ve yardımcımız olsun..
Amin pınarcım..Klasik olacak ama ak kıymetini bil bu öğrencilik günlerinin.. :)eylul sena bir yudum mutluluk Allah size kolaylık verdin hem ev döndürüyorsunuz hemde çalışıyorsunuz. :)
Son günlerini diyelim. :) iş başvuruları yapmaya başladım :)Amin pınarcım..Klasik olacak ama ak kıymetini bil bu öğrencilik günlerinin.. :)
Hayırlsı olsun.. iş hayatında çok güzel yerlere gelirsin inşallah...Son günlerini diyelim. :) iş başvuruları yapmaya başladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?