- 8 Aralık 2014
- 562
- 980
- 108
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #6.141
Hesabın adı ne
Yatırım hesabı mı başka bir şey mi
Bence ihtiyaç birşeyler almışsındır...senin müsrif olacağına inanmam :)dün 2.75 tl'lik dolmuş parası vermemek için eşimi bekledim. Beklerken de 45 tl harcadım
tasarruf yapayım derken müsriflik yaptım :)
aktif üye ne ki acep yinede hayırlı olsunBugün ben de aktif üye olmuşum :)
çok güldüm işte buna bazen bu duruma hepimiz düşüyoruzdün 2.75 tl'lik dolmuş parası vermemek için eşimi bekledim. Beklerken de 45 tl harcadım
tasarruf yapayım derken müsriflik yaptım :)
Ben de her zaman para harcanmasın diye önce birikim yapardım alışverişi sona bırakırdım para harcanır gider diye...şimdi para duruyor avm ye gitmem lazım gidemiyorum sanki bir güç tutuyor beni...halbuki alışveriş için ayırdım ama korkuyorum o para da birikime gidebilir her an :)
oyyyy..kim gelmiş...hiç denk gelemiyoruz be canım...merhaba arkadaşlar...
bu aralar çok uğrayamıyorum...çok yoğunum... :)
birikim de, tüketim de son gaz... :))
sizlerde ne var ne yok?
oyyyy..kim gelmiş...hiç denk gelemiyoruz be canım...
biz de arada fırsat buldukça uğruyoruz, iki çift laf ediyoruz...
seni de görmek güzel :)
Her gün eve gittiğimde günün muhasebesini yapıyorum...
Gün bana neler kattı, neler öğrendim, neler kazandım gibisinden...
Her gün illaki bir "artı değer" hayatıma eklemeye çalışıyorum...
Yeni bir iş, yeni bir arkadaş, yeni bir birikim, yeni bir kitap, yeni bir cd...
Tarkan'ın Ahde Vefa albümünü aldım dün...
Geçmişe götüren harika şarkılara eşlik ettim evde...
Her şey güzel, hayat güzel lakin...
Cemal Süreya'nın dediği gibi :
"Hayat kısa, kuşlar uçuyor..."
merhaba bayanlar ya size bir şey diyeceğim ben ne zaman alışveriş yapacak olsam kendime değil de eşime ve kızıma alıyorum cins miyim neyimevet bu güzel bir şey ama kendime alamıyorum sanki kendime alınca vicdanım sızlıyor ama onlara tüm maaşımı harcasam umrumda değil. ben hep topuklu giyen biriyim malum hamileym artık giyemiyorum kışın kısa bot giydim hep artık havalar ısındı kac haftadır kendime bi ayakkabı almadım bi türlü alamıyorum bugün alışverişe gittim güya ayakkabı için eşimin hiç yazlık tişörtü kalmamıştı ona 3 tişört 1 pantalon aldm kıaz bişeyler aldm 100 lira harcadım kendime yine ayakkabı almadım. Eşim kızdı akşam avm gitcez alcaz dedi tamam dedim. Siz kendinize bir şey aldığınızda vicdannız sızlıyor mu ? ya ben gittikçe anneme benziyorum iki lafımdan biri aman ne gerek var oldu. Hamilelikten mi acaba normalde de 3 onlara aldımsa 1 kendme alırdım ama son aylarda hiç almaz oldum kızıma hamileyken cok almıştım onlarla idare ediyorum. Eşim kızdı millet karısına alma der ben zorla aldırıyorum diyo
bende de var o biraz... gerçi ben alış-verişten hoşlanmadığım için biraz da ama alış verişe gidince eşim der şunu al, şunu da al, neden almıyorsun vs. kıyafet, eşya, gıda farketmez... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?