- 9 Ocak 2015
- 19.902
- 82.700
- 798
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #1.401
Asmak kesmek kelle ucurmak hırsızlıkdan altın vurmak kırkharamiler kırk haramiler :))))
KIZLARIMCANLARIM in askerleriyiz (bu hatunla ugrasmaya bayiliyorum)
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asmak kesmek kelle ucurmak hırsızlıkdan altın vurmak kırkharamiler kırk haramiler :))))
![]()
iyiyiz vcane.. sen nabıyon.. arada bir yokla bizi özledinse cane:)
Kuzummmm
KIZLARIMCANLARIM ablanla racon kesmeye devam.
O soyluyo ben uyguluyorum
@mandaliina ya sor bakim o napıyo
Sen napıyosun bakim?
@royem ben hic öyle almadım canım hic bilmiyorum ki napılır
benden de ne harami olur yaa:))Asmak kesmek kelle ucurmak hırsızlıkdan altın vurmak kırkharamiler kırk haramiler :))))
![]()
Allah bereket versin canım:)Maaşlar yattı. Eve gider gitmez 100 tl kumbaraya atıcam. Bereketli olsun inşallah.
Allah bereket versin canım:)
amin inşaallah canım..Teşekkür ederim. Hepimizin bereketli olsun. Birimiz bin olsun. :)
Haklısın canmiyiyiz vcane.. sen nabıyon.. arada bir yokla bizi özledinse cane:)![]()
Gunaydin hatunlar kumbara isi cok zevkli ben de dayanamadim, damacanayi döktüm 2.600 olmuşkurban bayramından bu yana biriken kumbara da sigara gibi bagimlilik yapiyor, hepinize bol bereketli günler :)
Günaydın kızlar.
Maaş yatınca dün kağıt kumbarasına 105 tl attım. Bu sabah bozuk kumbarasına 2 tl attım.
Bereketli olsun hepimizin birikimi.
oiyy ne güzel pambuk pambuktu şimdi oralar:))çıtı çıtır yanan sobanın alevinde soba üstünde kızarmış ekmekler:))off içim gitti şimdi:)Günaydıns!
Annemköyüne kar yagmıs wuhu!
Nasıl icim gitti
Orda olaydım mis havası pof pof kar cigneyeydim
Ben nicün köyde dogmamısım bilmiyorum yahu.