- 1 Kasım 2012
- 11.338
- 25.918
- 798
- 35
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Bu dediginiz dinimizde dahi varÇocuk olmasaydı ama adam kadının yine yıllarını yemıs, çalıştırmamıs olsaydi bence ilk 6 ay yine nafaka vermesi lazım. Cunku adamın hayatı her türlü devam ediyor, olan kadına oluyor.
Ne demişim benbiri B Bihterinpekisi nickli üyeydi, diğerini hatırlamıyorum
Rastgelmistir.Ben kimsenin altınını bozmadan düğün setim yüzüklerimle beraber çalındı,ben ne diyeyim peki,oluyor bazen ne yazikki..Ya haram derken veren şahıs istemeyerek verdiği için o para zehir olacak gibi geliyor,o anlamda söyledim..
Bakın size saçma gelebilir ama şöyle bir şey oldu mesela,Onun bana aldığı tek düzgün hediye altın ince kolyeydi,bir gün sattım onu oh dedim çatır catir yiyorum,size yemin ediyorum ertesi gün kendi ince altın kolyem kayboldu.Tuhaf değil mi
Mihir almak ?Ne demişim bennafaka olayları mi? Evet ben şahsım adına istemem, çocuklarına devlet bağlarsa verir. Bana adamdan boşanıp parasını almak saçma geliyor. Her kadın ayakları üzerinde durabilse keşke
Evet,dini yoruma girmeyeyim de şunu yazayım yalnızca,anne vücudum bozulacak diye emzirmek istemese, baba çocuğa süt anne tutmak zorundadır.Siz evlenirken mihir hakkinizi istemedinizmi? Illaki bi miktar bicilir.
O inci kolyeyi ona sayin kaybettiginizde tesaduf olabilir
Babanin cocuguna harcama yapmasinda nafaka vermesinde haram yoktur. Eger siz hakkinizi almazsaniz bunun vebali vardir.
Iciniz rahat olsun bu konuda nafakayi karsi taraf gonullu vermesede haram degildir
Yok almam. İsteyen alsın, istemeyen almasın bence herkesi özgür bırakalımMihir almak ?
Bende kimseden maddi bir yardim almadim hayatim boyunca birakin kocayi annemden babamdan dahi almadimYok almam. İsteyen alsın, istemeyen almasın bence herkesi özgür bırakalım
ya yetistirilme tarzıyla alakalı, bu yaşıma kadar babam hariç hiçbir erkekten maddi olarak geride kalıp fayda saglamadim. Buna kocamda dahil, maddi olarak hep önde oldum. Şimdi parasını yemiyorsam ayrılırsamda işim olmaz.
Acîz demem zaten. Herkesin kendi tercihi. Evlilikte edinilenler ortaktır zaten.Bende kimseden maddi bir yardim almadim hayatim boyunca birakin kocayi annemden babamdan dahi almadim
Bekarken bile calisir kendi parami kazanirdim, evde elektrik su harciyosamda onuda devlet cocuk parasi oduyodu oraya saysinlar.
Hakkim olan seyi talep ederim verilmezse Allaha havale ederim.
Tabiki herkes ozgur, ama ben hakkimi talep ettim diye aciz diye adlanirilamam burada anlasalim
Mehr denince vermezler.Bu dediginiz dinimizde dahi var
Mihir hakki evlenirken belirlenir, para olabilir altin olabilir....
Avrupa ulkelerinde bosanan esten para talep edemiyorsun, cunku devlet veriyo maasi (eger kadin calismiyorsa)
Birikim yapmıyorum maalesef yapamıyorum.Kredi kartı kullanmıyorum nakıt alıyorum herseyı param varsa alıyorum yoksa almıyorum. Boylece cebımde para oluyor sadeceAylık maaşınız ne kadar?
Haram mecaz anlamda söylenmiş diyeyim tekrardan, haram günah tabiki değil, sadece bin bela okuyarak veriyor diye düşünüyorum.Siz evlenirken mihir hakkinizi istemedinizmi? Illaki bi miktar bicilir.
O inci kolyeyi ona sayin kaybettiginizde tesaduf olabilir
Babanin cocuguna harcama yapmasinda nafaka vermesinde haram yoktur. Eger siz hakkinizi almazsaniz bunun vebali vardir.
Iciniz rahat olsun bu konuda nafakayi karsi taraf gonullu vermesede haram degildir
kucucuk cocuğa senin paran benim param muhabbeti yapmışsınız. Aklı bulanmış.Kusura bakmayın ama ilerinin cimrisi ve para hesabı yapan birini yetişiyor gibi.Paralarını söylüyorum.bunlar senin dedim.
Artık birikim yapma zamanı kalmadi.Birikim yapmıyorum maalesef yapamıyorum.Kredi kartı kullanmıyorum nakıt alıyorum herseyı param varsa alıyorum yoksa almıyorum. Boylece cebımde para oluyor sadece
artık devletin memura ihtiyacı olmadığı için bile olabilir. Zaten bu kadar memura pek gerekte yok gibiAh ah sormayın acaba her sene KPSS ye yüzbinlerde kişi girmesin diye mi böyle yapılıyor diye düşünmeye başladım. İlk atandığımda asgari ücretin 3 katı alırken şimdi Memur maaşı asgari ücretten hallice oldu.. devlet, memuruna düşman mı anlayamadım eşimle dünden beri bunu sorguluyoruz
neyini guru yaptığınızı anlamadım.Nafakayı cocuga harcansın diye vermiş işte.Burda abes birşey göremedim.Kizlar babası çocuğa annene maaşını veriyorum.git ondan maaşını al harca deyince bu işler gurur meselesi oldu.
Öğretmenim.40 kişilik sınıf mevcutlarını ve ücretli öğretmenleri gördükçe devletin öğretmene ihtiyacı yok diyemiyorum malesefartık devletin memura ihtiyacı olmadığı için bile olabilir. Zaten bu kadar memura pek gerekte yok gibi
Ah ah sormayın acaba her sene KPSS ye yüzbinlerde kişi girmesin diye mi böyle yapılıyor diye düşünmeye başladım. İlk atandığımda asgari ücretin 3 katı alırken şimdi Memur maaşı asgari ücretten hallice oldu.. devlet, memuruna düşman mı anlayamadım eşimle dünden beri bunu sorguluyoruz
Ben donunu bile alır kapıya bayrak niyetine asar sallandırırım valla. saçma sapan gurur ayaklarım yokturBen burda aldatılırsam nafaka tazminat hepsini alırım dedim diye linç yedim. Eziklikmiş nafaka istemek, gururlu bir hareket değilmişgerek yokmuş adamın parasına, kendileri bakarmış... evet kadınları böyle böyle manipüle edip etinden sütünden yününden cinselliğinden çok güzel faydalanıyorlar. Sen aslansın, kaplansın, öZgürsün bla bla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?