- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #3.181
Aslında gerçek arkadaşlarımız ile paylaşamaxıpımız çoğu şeyi buraya yazıyoruz.Saolun kizlar o degilde herseyi sizle paylasiyorum gunluk gibi oldu burasi
Fazla alistim size
Birikime devam o halde
O kaziktan hangimiz yemedik kiAslında gerçek arkadaşlarımız ile paylaşamaxıpımız çoğu şeyi buraya yazıyoruz.
Benim kk da takip ettiğim 3-5 konu var. Onun dışında başka forumlara hiç bakmıyorum.
Ben reel arkadaşlarımdan fazlaca kazık yediğim ve etrafta kazıklı voyvodo gibi dolaştığım için burayı çok seviyorum.
Tabi ki sizi de....
7 de başlıyor canım.
kız ben sağa didim de mi bu adam bir tek taş alır diyeKizlar esim hic msj fln atmamisti aramamistida unutmaz biliyorum ama arar diye beklemistim aksam uzeride halam geldi cat kapii suan tv izliyo pastamin nasibinde o da varmis
Halamla cay icerken esim aradi bise lazim mi diye
Geldi ogluma paket vermis oda da yemek hazirliyodum baktim oglus verdi hediyemi
Bilezik almis
Bu ay altin alamayiz cok acildim bayramda param yoklarin nedeni buymus
Modelini begenmedim ama (bulmusta bunayan smly) karti var icinde gerci
Esim begenmiceni bildigimden kart yazdirdim gidip degisirsin dedi
Adam biliyo malini
ben de hep mesafeliyim. ve yalnız olmayı tercih ediyorum. sonradan başımın ağrımasındansa yalnızlık iyidir...O kaziktan hangimiz yemedik ki
Ben hala akillanmiyorum
Ama
Artik yeni insanlarla tanisirken hep mesafeliyim
pek erkenmiş...ayyyy o kuzucuklar nasıl geliyor o saatte.7 de başlıyor canım.
Ama bugun2 dersim vardi ve bitti yarim saat önce
Aslında gerçek arkadaşlarımız ile paylaşamaxıpımız çoğu şeyi buraya yazıyoruz.
Benim kk da takip ettiğim 3-5 konu var. Onun dışında başka forumlara hiç bakmıyorum.
Ben reel arkadaşlarımdan fazlaca kazık yediğim ve etrafta kazıklı voyvodo gibi dolaştığım için burayı çok seviyorum.
Tabi ki sizi de....
Ayy kuzum yaa kiyamamkız ben sağa didim de mi bu adam bir tek taş alır diyebak adam düşünmüş almış ne güzel.Allah bozdurmak nasip etmesin hep senle kalsın inşallah bugün hastane işim var yine 10 buçukta çıkmam lazım .Biliyomusunuz hemen yakınca bir hoca buldum .Tecvid için özel derse gidiyorum .çok güzel anlatıyo kadın öbür hocadan çok çok iyi .inşallah geçen kış gibi büyük hastalıklar çıkmazda bitirebilirim şu kursu.çok istiyorum böyle camilerdeki hocalar gibi kuran okuyabilmeyi .bugün bizim burda pazar var ama giysi pazarı.20 liraya filan bulursam bir triko almak istiyorum etyeklerimin üstüne giyecek gerçekten hiçbişeyim yok.annem göndermişti biraz para elimi sürmedim.önümüz kış gaz maz alırız diye.Ama oğluş da bizim yorgandan istiyor.klima yorgan bir yüzü pamuk saten bir yüzü bambu.yazın aldım indirimdeydi 100 liraya.tek kişiliği english home da 50 liraydı.külliyen israf aslında oğluşun galatasaraylı uyku seti var.ama yorganı kazık gibi sarmıyo insanı birde taçındı yani.marka diye güvenmiyceksin aslında.kızlar sosyetede 20 liraya çift kişilik nevresim buldum .adam denizliden getiriyomuş.üstünde leke getirdim uzun proğrama attım misler gibi oldu.bu kışı atlatalım Allah kerimdir.anacığım ben evdeki nevresimlerini ekleme filan yapar büyütürüm merak etme dedi.canım anam kokusu burnuma geldi şimdi. neyse belki gelirler yakında...
ayyyy ben eskiden nasıl üzülürdüm biliyor musun. kendimi parçalardım resmen. şimdi çok rahatım. umrumda değil arkadaş falan. herkes ne hali varsa gördün.kazıklı voyvoda haa ...Ayy çok hoşsun papatya valla.Senin bir konun var dı arkadaşım çocuğu öksürse iyileşene kadar arar sorarım niye kimse bana incelikli davranmıyor diye.İşte aynen ben de öyleyim bu huyumu bir türlü değiştiremiyorum .O yüzden de çok üzülüyorum.Dünya artık menfaat dünyası olmuş maalesef .
Gunaydinnngünaydın kızlarr
günaydın canım nerelerdesingünaydın kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?