- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
- 248
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #3.741
İlac kesinnikle tedavi ediyo ben panikatagi ilacla yendimÜstelik geçen yıl psikiyatriste gittiğimde ağır depresyon geçiriyorsun dedi
İlaç verdi, kullanmadım
Çünkü bütün ilaçlara karşı bi antipatim var
Belki kullansam daha iyi olurdum.
Sagol cnm yaGeçmiş olsun trlellim yaa .bol limon mandalina istirahat başka yolu yok.valla bugün evi süpürdüm eşim sildi toz aldı sağolsun sonrada sürpriz bişekilde bozularak kış gününde bize kazık atan tost makinesine güzel bir küfür salladıktan sonra soluğu kipafda aldık. 100 liraya eski model bir tost makinesi aldık mecburen.bizimkiler yemeksiz durur tostsuz durmazlar ne yapalım mecbur beş taksit yaptırdık.
Sagol cnm@tr_telli çok geçmiş olsun. Bir evde kadın hasta ise o evde sistem çöker. Ama sizin evde bak oğluş arkanda durmuş. Kıyamam ben ona...
Krew sen çalışıyor muydun canım? ona muhtaçlık duru
o da genel olarak bakar aslında cildiye fayda etmediyse bir de ona git..
ama şu kısa süre içinde benim gözlemlediğim senin çok stresli bir hayatın var ve genel olarak evhamlı biri gibisin..onun da çok etkisi vardır emin ol
tr_lelli çok geçmiş olsun,Allah şifa versin
karanfilce hayırlı olsun tekrardan,nasıl için ısındı mı kıza?
Krew büyük konuşmayayım ama bana anlamsız yere böyle yapan adamı ben eve sokmazdım..hem seni beğenmiyor,ayrı kalmak istiyor hem yıkadığın çamaşırı giyiyor..pes doğrusu büyük yüzsüzlük bence
ne diim canım sen de haklısın..keşke hiç öbür eve taşınmadan herşey biranda düzeliverseCanım napıyım. Kestirip atmak kolay da 2 çocuk var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?