- Konu Sahibi karanfilce
-
- #4.361
Papatya benimkide bugun teog sınavına gitti..Haklarında hayırlısı olsun..once saglıkları olsun papatya notları cok kafaya takma..inş herşey duzelir...Ben derslerinden degilde hala su cok konusmasından şikayet alıyor..gecen dersaneye gittim..ordada direk ogretmenleri bunu soyleyince artık sinirlerim tavan yaptı..ne yapsam ne etsem tam olarak duzelmiyor..artık akısına bıraktımmerhaba kızlar
oğlumun denem sınavı sonucu çok kötü. o nedenle canım çok sıkkın.. ilacını kullanmıyoruz. kullanmak istemiyorum. ama başarısız olduğu zaman da çok üzülüyorum. yarın matematik yazılısı var. netten test bulayım çıktı alayım dedim ama bulamadım.
parasal konulara gelirsek. biz hem ev hem de araba ödüyoruz. ikisi 2600 tl kadar. evin 14 arabanın 18 ayı kaldı. 3 yıl önce bana bir eyerden ek olarak aylık 1200 tl geliyorduve biz de arabayı o nedenle aldık. bu yıl eylül ayından beri o parayı almyorum ama bu benim seçimimdi. .çünkü çok yoruluyor ve oğlumla evimle kendimle ilgilenemiyordum. ve biz bu yıl gerçekten zorlanıyoruz. akademisyenlre zam verildi. aralık ayında zamlı alırsak maşlarımızı ancak o zaman rahatlarız.
@tr_telli ben aralık ayının hesabını yapmıyorum bile. sora canım sıkılıyor.
_sekerpare_ sıkma canını. yaptıkların çok normal şeyler. sonuçta yuvayı dişi kuş yapar.
Naptiysam olmuyo bu eve dair bise almak istemiyorum cunku sevmiyorumTrlelli canım ufak tefek hoşluklar yapamazmısın eve dair psikolojine iyi gelicek hem de sana kullanım kolaylığı sağlayacak ?
EvetŞimdi niye yapmıyo peki annenlerdenmi çekiniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?