- 1 Mart 2010
- 45.260
- 115.538
- 1.123
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #4.501
Esim geldi yemek fasli
İhlamur ve kestane yaptim tika basa yemece cumartesisi.
Her cumartesi boyle oluyo birbirimize soyleniyoruzz
-niye aldin yahuu
-niye bukadar cok koydun yahuu
Kizlar bi de bizim diger evin vergileri duruyodu bayada birikmisti af cikmisken esime soyleye soyleye yolladim evin beyani yokmus cok sasirdik alirken satis yapilmis ama satis beyani yapilmamis esim hemen onu halletti ceza cikmis ordanda
1.600,hemde taksitsiz odencek
Yani suan 1.600,ev vergisi
1.800falan satilan araba cezalari(5 taksitle)
1000 Kredi kartinin son taksidi
1000araba taksidi
Oglusun servis,kurs taksitleri
Faturalar,gida
Bakalim kasimda napcaz.
Onun hesabini yaptik icinden cikamadik
Nolcak bakalim
Saol cnm bi sekilde odencekKızlar size ozel bır sorum olcak..cvp larsanız sevinirim..Dogum kontrol hapı acaba bas ağrısı ve kilo yaparmı..ben cok kilo aldım ya ne yapcam bilmiyorum..kendimi toparlak goruyorum..Papatyacım spora bir yeremi gidiyorsun..acaba ben evde neler yapabilirim.
sgl cnm cvp için.Saol cnm bi sekilde odencek
Ben 8ay kullanmstim
Kilo,bas agrisi yapmadi ama reglim cok azalmisti
Ben 5gun olurum regl
Hapla 2 gun surmeye ve cok az gelemeye baslamisti sanirim hormonlari baya etkiliyo
Biraktim.
Rica ederim cnmsgl cnm cvp için.
Kuzu gecen sene gittigim yer ozel bi yerdi 50tl ayligi hafta ici gunde 1saatkaranfilce geçmiş olsun canım
suefsan ben 3 sene kullandım hiç yan etkisini görmedim, daha geçtiğimiz ay bıraktım, bu ay çok ağrılı oldum adet. Herseyimi düzene sokmuş meğer @tr_lelli Kültür merkezi nasıl bir yer canım? Bende bayanlara özel biryere gtmek istiyorum artık kiyicam bende paraya bundan sonra ayda 1 hamam ve masaja da gidicem
İste oturup elime kagit kalem alip hesapliyorum aksamda esime anlatiyorum@tr_telli ben Aralık atının Hesabını yapmaya korkuyorum. Bu ayın tek iui tarafı maaşlarımız Zamlı yatacak. Ne kadar maaş alacağımı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?