- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #5.021
Hosgeldinselam kızlarrr benide alır mısınız aranızaaa
ben de senin gibiyim.Bulasiklari hallettim
Evi supurdum
Utumu yaptim
Yataklari topladim
Toz aldim
Oglusa eriste yaptim
Banyo-wc kaldi oraya gecicem
Ben taksit yapiyorum ya hic de aksatmam ama gununden once odemek istiyorum hep yada hemen bitirim diye icim icimi yiyo rahat edemiyorum
Bi oglusun halisi kaldi 150tl onunda 50sini vercem bugun aslinda ayin 25i olsun dedim kendimi garantiye aldim ama elime para gecse hepsini kapaticam
hoşbulduk canımmandalina hoşgeldin arkadaşım ...Ben bütün hayallerimi yaza saklıyorum ama inşallah hayal kırıklığına uğramam .Bütün beyaz eşyalarım bozularak beni zamansız terkettiği için sadece ihtiyacımızı görecek şeyleri tercih etmek zorunda kaldık .Hepsi yenilendi .Gönlüm oldu mu ? tabiki hayır ama ne yapalım gelir belli gider belli bu kadar oluyor.En son beni fırın mahvetti.İdare ediyodum ankastreye çok hevesim olduğu için yeni eve geçersek alırız belki diye avutuyodum kendimi .Ama bozulunca tamirine de çok para istenince apar topar gidip aldık.En uygunu ocaklı fırın eski tiplerdendi ondan oldu.Amaann dünya malı ...
Bence çok güzel afiyet olsun.Bugün buğdaylı yoğurt çorbvar. ve mantarlı yumurta saslata te o kaa
Oglusun sinav haftasi cnm surekli ders calisiyoruz ancak baktimTrlellicim sen çinekopu nasıl yapıyorsun kızartma mı fırın mı?
Biz genelde kızartma severiz ama çipura fırında da güzel olabiliyor.
Mesela hamsiyi filan fırında sevmeyiz.
Çinekopun sadece ızgarasını yemişliğim var inşallah görür ve acil cevap yazabilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?