- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #5.481
en sevdiğim alışveriş ...ne güzel annen yakinda ben isteyince gidemiyorum zirt pirt isterdim ama..._sekerpare_ kendini o kadar üzme kuzum ya. Değer mi????
Rabbim Çocuklarımızı korusun. Ailemize hastalık kaza bela vermesin. Gerisi boş aslında.
karanfilce hikaye çok hoş. Ben hiç duymamıştım.
S sevimsiz_25 allah rahmet eylesin. Bence de koca nir düdüklü çorba Yada nohut falan daha makbule geçer.
tr_lelli bazı aylar gerçekten zor geçiyor. Allah yardımcınız olsun. Bu aralar bizim De geçiyor.
Biz de annemin yeni evi için perde halı baktık. Çok güSel şeyler seçtik. Az sonra eve döneceğiz. Yarın oğlumun antremanına var.
Annemle farklı şehirlerdeyiz ama arabayla 40 dk da falan gidiliyor. Büyük Şehirleri düşününce aynı şejir sayılır.en sevdiğim alışveriş ...ne güzel annen yakinda ben isteyince gidemiyorum zirt pirt isterdim ama...
Canım benim makinem de profilo çok memnunum bir yilı geçti annem profiloyu 17 yıl kullandı o da memnundu .Kızlar peki Profilo markası hakkında ne düşünüyorsunuz?
Şu çamaşır makinesinin özelliklerine baksanıza.
http://www.hizlial.com/profilo-cmg140dtr-9kg-1400-devir-camasir-makinesi-a-enerji/10556540
Gerçi beni büyülemesi için yorgan yıkasa yeter
Bizde de tam tersi annem cok soguk biritr_lelli ben de ince düşünüyorum ama annem benden beterdir. Ayyyy taaaaa dıdının dıdısına gider. Ben o kadar gitmem. Zaten yaşadığım yerde hiç akrabam yok. Ama annem sıkıştırır onu ara bunu ara diye.
Ince düşünmek çok kötü birşey biliyorsun değil mi
Psikoloğum da öyle demişti. Biraznoşver. Ben öyle yapmaya çalışıyorum.
karanfilce kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?