Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Kızlar merhaba. Sabah 6'da kalktım.Adetliyim namaz kılamadım. Kızıma kahvaltı hazırladım, onu yolcu ettim. Kuzucuğum çok erekn gidiyor. 06:45 servise biniyor. Sonra oğluma khavlatı giydir. Arkadaşa oğlumu bıraktım. İşe gittim. 11:30 izin aldım. Kızmın okuluan gittim. Kızım için rehberlikten randevu almıştım. Oradan Rehberliğe götürdüm. Kızım da takıntılar başladı. Düşünce tarzında takıntılar. Eve geldik. saat 15:00 gibi oğlum okuldan geldi. Karşı komşuma bütün komşular gitmiş beni de çağırdılar. ben de gittim. yenice geldim. Sizlere bir bakayım dedim.
İyi ol canim kendine duvarlar örme
Bazen kafa dagitmak lazim
Hem cocukla hep ev hem is yorar insani

tr_leliii
benim kurabiyeler çatlak çatlak oldu:KK43:
neden kii
daha fırındalar..

biraz kepekli un karıştırdım, küçük portakal yapmıştım o yüzden sütünü de azcık fazla koydum, margarin yerine de tereyağ kullanmıştım bunlardan mı çatladı acaba :KK64:

tr_leliii
benim kurabiyeler çatlak çatlak oldu:KK43:
neden kii
daha fırındalar..
Kendi yaptigim tarifi birebir verdim bilemedim ki cnm
Kabardilar mi?
Benimkiler az kabardi mesela hafif catladilar cok degil
Tadi guzel olsun ya sekle.takilma

Şu kurabiyeden ben de yapacağım. Okullar 2 gün tatil edildi burada. Ama ben de işe gideceğim. Çocukları ananeye bırakayım dedim ama o kadar soğuk ve tipi var ki eksi 14 derece bugün. İnanın işten bugün çıkarken uçacağım zannetim. Parmaklarımı bir ara hissetmedim. Cumartesi bir arkadaşım ameliyat oldu ona geçmiş olsuna gideceğim. Bundan sonra evde pijama partileri yapacağım. Kocasından bunalan tüm arkadaşları bekliyorum:)

Şu kurabiyeden ben de yapacağım. Okullar 2 gün tatil edildi burada. Ama ben de işe gideceğim. Çocukları ananeye bırakayım dedim ama o kadar soğuk ve tipi var ki eksi 14 derece bugün. İnanın işten bugün çıkarken uçacağım zannetim. Parmaklarımı bir ara hissetmedim. Cumartesi bir arkadaşım ameliyat oldu ona geçmiş olsuna gideceğim. Bundan sonra evde pijama partileri yapacağım. Kocasından bunalan tüm arkadaşları bekliyorum:)
bende gelebilir miyim :KK53:
bunalmak demeyelim de sürekli dip dibe olmanın vermiş olduğu bi sıkıntı var da bende o_O

Kizlar bi de bu kurabiye sert olmuyo yumusacik oluyo biz oyle sviyoruz yani ne bilim ben ser kitir kurabiye sevmiyorum
Bu arada koca tabakta 10tane falan kaldi cogunuda ben yedim
Canim.nekadar cok istemisse artik
O portakal kabuklari agza gelince cok hos bi aroma oluyo

Bide bitli kurabiyem var onunda tarifini paylasirim isterseniz
O bereketli oluyo hemde tuzlu
Onu yapip bi kaba doldurup agzini kapatiyorum gelip gidip atistiriyoruz bi lokma zaten

birlikte misafir olsak ya Krew Krew 'a..gerçi benim bebe yok ama olsun ben kendim bebe sayılırım :confused:

siz ailecek seviyorsunuz maşallah atıştırmalık şeyleri.
Baksana şuan kurabiye yarışması var yemek topiğinde,katılsana sende..belki kazanırsın :D
Ne veriyolar kapim tabagimi gidim
Benimkiler alisik kuzu
Evde kurabiye kek pasta olmasiin
Benimkilerin repligi bu

Ben acim
_ee yemek var
Öyle degil
_e ne istiyosun meyve ye
Yok oyle degil
O oyle degiller kurabiye ve gilleri

Yok mezdeke oynarız :)
Sizin su mili yururuzzz
3gundur evden disari adim atmadim
Kimseyi gormedim annemi bile (babam evde die cikmyrum) cok tuhaf oldum
Kimsem yokmusta yapayalniz kalmisim gibi internette olmasa bunalirdim heralde

Herkese merhaba
Bugün döndüm resmen. Servisten inip markete gittim ve eve dönerken soğuktan ellerimi hissetmedim. Bu havada ise mi gidilir yaaa :KK12:

Sabah 5,50de kalktığında heryer biz gibiii

Back
X