- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #6.901
canım bizde amca ve dayılar hem düğünde hem nişanda altın takıyor.Ama bilmiyorum bugün öğrendiğime göre bu daha sözmüş büyük nişan olacakmış .O yüzden bişey takmayız sanırım .Geztapom,
Canım nişanda para takılır genelde.
100 de uygun bence.
Çeyreği de düğünde takarsınız.
Tabi sizin aile durumunu bilemem. Benim amcalarım dayılarım geneli düğünde çeyrek taktı.
dualarınızı bekliyorum abla..ağrı kesicilerle birşekilde yürütüyorum kendimi şükür,Allah'ım beterinden saklasın.sta nasıl oldun kuzu iyimisin ? Isınan evin olması büyük şans hem kira hem yakıt zorluyor.Bizde 10 yıl kiradayken hiç ısınmadık.gerçi ben hiçbir evimde ısınmadım ya neyse...Bu ara havalar iyi gidiyuor burda ...
o da zor oluyor yahu,benim kv delerin evi de öyle. arakat,güney cephe birde ev minicik hemen ısınıveriyor.genelde petekler kapalı oluyor ama mecbur herkes ne kadar ödüyorsa ödüyorlar.. burda başka bir tokide ısı-pay ölçer yaptılar çok rahatladı herkes bireysel olunca.sizinde öyle olur inşallahBakalım bizim kaç gelecek.
Kapıcı sona sayıyordu sanırım şu soğuklarda. İlk defa bu kapıcıda kalorifere ellerimi dokunamadım çok sıcaktı.
Aslında bireysel de iyi bişey. Bak evde eşim de yok ben de. Ama yanıp duruyor. En azından kapatırdık. Borçlarımıza bi faydası olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?