- 15 Kasım 2014
- 4.158
- 11.070
- 558
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #7.181
O yulafı çorbalarına 1 avuç atarsan çok sağlıklı olur yulaflı ekmek yap kepek ekmeğiyle , yulafı dök tabağa 5-6 tane bademi ez üstüne dök 1 kaşık bal 1 muz ohh :)Niyet ettim diyet etmeye diyorum hep ama kendimi en son kek yerken falan buluyorum
Spor a baslamadan ara verdim somestr oldugu icin diger hatunlar tatil olsun demisler
Yani okulla beraber baslicam
Gram veremedim ayni sabit kaldim
Yulaf ezmesi aldim onuda yiyemedim
Saglikli ,kalorisiz olan hersey cok kotu niye ama niye niye niye ühü ühü
Sen kapini soyle tas aticam caminaaklım sizde balım yaaa
ama annemler geliyo kaç ay sonra gelemem ki...
hem zaten kuaföre gidememedim gelsemde kaşlarımdan sizi göremem gözümü kapadılar....hihihi
sen belki bizim kapının önünden geçersin giderken....
Hahahhaah ben birebir kendimi gördüm yahahaha süpersin ben de çok untkanımdır ben bir sır vereyim sana , Ben 1-2 sonra bir şey yapacak \alacaksam alarm kuruyorum notuyla beraber alışverişe giderken Allahın emri not defterien yazıyorum alacaklarımı bu yeni telefonlarda hep var not defteri yoksa ben kola ekmek almaya gidip kola ekmek almadan gelen insanım
Yulafi sutle pisirip muz tarcin yaptim yok anacim yok muzdan tiksindimO yulafı çorbalarına 1 avuç atarsan çok sağlıklı olur yulaflı ekmek yap kepek ekmeğiyle , yulafı dök tabağa 5-6 tane bademi ez üstüne dök 1 kaşık bal 1 muz ohh :)
Benim esimde benim pembe esofmanimi giymisti o geldi aklimaşuan adamın ayağında benim çoraplarım var.
çorabın altı pembe yıldız desenli , topuk kısmı ayağının ortasında, bide uzatmış ayaklarını...
Allah tan o benden daha unutkan.
markete çıkar alacaklarımı yaz der yazarım listeyi evde unutur.
hergün arabanın anahtarı,çantası, poşeti vs. için eve döner. tek seferde evden çıkmışliği yok.
ben böyle değildim , bulaşıcı mı ne bu unutkanlık.
bide bizi üzen şeyleri bu kadar çabuk unutsak ne güzel olur...
Selam , biraz açıktık kardeşimle ne yesek ne yesek derken ona koca yarım ekmek domates kaşar yeşillikle tost yaptım , kendime kalan tavuklu makarnayı aldım
Benim market giderine çözüm bulmam lazım
Bir paket soda 6'lı 3.20 kesin 2 paket alınıyor içiyoruz çünkü etti mi sana 6 .40
Ee her gün yemeklik en azından 7.50 tl gidiyor .
Birde buna domates , mandalin , muz gibi çokta gerekli olmayan şeyler katılınca her gün 20 tl net maksimum 35-40 gt gidiyor
Ben evlenmeden kendimi düzene sokayım , spor yapıyorum abur uburdan yırtarım dedim sağlıkklı sağlıksız en güzel tatlıları evde yapmayı biliyorum hepsini ee un kabartma tozu vanilin yumurta süt ohooooo olmaz ya vallahi olmaz
Benim esimde benim pembe esofmanimi giymisti o geldi aklima
Niyeydi hatirlamiyorum adam basbaya giymis benim cekmecemdeydi ne bilim dedi bulamamisti sanirim bisi onu bulmus giymis
Sacina tokalarimi takiyorum aksam
Yatiyoruz sacimda tokam kaliyo yatakda olsun istemiyorum mandallilari sacina uttruyorum mecbur alip koyuyo
Bide her gece kupelerimle ugrasiyo onuda unutup onu yatakdan Kaldirtip cekmeceye koyduruyorum
Her seferinde de niye 3kupe var diyo
3delik oldugunu yillardir ogrenemedi hepde soruyo
Adam eror veriyo benimde
Hahahhha =),tovbee estagfurullahhahahaha
senin eşin giymiş , benim eşofmanımı kayınpeder giymişti.
onlarda bırakmıştım geldikçe giyerim diye (ilk zamanlar sık sık gider kalırdık)
bi süre sonra gidip kalmamaya başladık.
bigün gittik baktım benim kpeder hoşgeldiniz kızım dedi ayağa kalktı belini çeke çeke baktım benim eşofman.
gri yanları kırmızı çizgili çakma eşofman altım.... güleyimmi ne yapayım bilemedim.
karısı vermiş adam napsın giymesinde.
hala kullanıyo o eşofmanı..
hahahaha
senin eşin giymiş , benim eşofmanımı kayınpeder giymişti.
onlarda bırakmıştım geldikçe giyerim diye (ilk zamanlar sık sık gider kalırdık)
bi süre sonra gidip kalmamaya başladık.
bigün gittik baktım benim kpeder hoşgeldiniz kızım dedi ayağa kalktı belini çeke çeke baktım benim eşofman.
gri yanları kırmızı çizgili çakma eşofman altım.... güleyimmi ne yapayım bilemedim.
karısı vermiş adam napsın giymesinde.
hala kullanıyo o eşofmanı..
Kedidir kedii hahahhhabi kerede ilk evimizde otururken eşim dedi bi duş alayım yarın iş var.
ertesi gün bende çalışıyorum erkenden yattım uyudum.
ben uyurken duşa girmiş, banyoda da benim bornozum var onunki yok.
derken sigortamız atmış , evden bakmış sigortaya ama olmamış, inip alt kattan apartmandan bakması gerek.
gece yarısı beni kimse görmez apartmanında sigortası atmış nasılsa diye ayağına da benim kapıdaki terlikleri geçirip benim bornozla sessizce iniyo, saftirik.
sigortayı kaldırmasıyla boom diye bi ses , alt kattaki teyze selamunkavlen diye çıkıyo kapıya.
kapının açılmasıyla ışıklar yanıyo, benimkinin yukarı bi çıkışı var pardon pardon pardon diye...ayağının yarısı terliğin dışında, çıkamıyo merdiveni...
hala gözümün önünde...
Geçenlerde kipada maden suları 1 liraymış..Selam , biraz açıktık kardeşimle ne yesek ne yesek derken ona koca yarım ekmek domates kaşar yeşillikle tost yaptım , kendime kalan tavuklu makarnayı aldım
Benim market giderine çözüm bulmam lazım
Bir paket soda 6'lı 3.20 kesin 2 paket alınıyor içiyoruz çünkü etti mi sana 6 .40
Ee her gün yemeklik en azından 7.50 tl gidiyor .
Birde buna domates , mandalin , muz gibi çokta gerekli olmayan şeyler katılınca her gün 20 tl net maksimum 35-40 gt gidiyor
Ben evlenmeden kendimi düzene sokayım , spor yapıyorum abur uburdan yırtarım dedim sağlıkklı sağlıksız en güzel tatlıları evde yapmayı biliyorum hepsini ee un kabartma tozu vanilin yumurta süt ohooooo olmaz ya vallahi olmaz
Gozum yollardaa bekliciiimmmgünaydın kızlar
dün bütün gün hastanedeydim,benim için yeni bir ilaç dönemi daha başlıyor..etkili bir ağrı kesici de verdiler,kendimi çok iyi hissediyorum.uzun zamandır ilk defa 8 de ağrısız bir şekilde kalkıp işe geldim
geçmişi okudum ama şuan hiçbiri aklımda kalmadı.tek aklımda kalan geztapoyla tr_lelli buluşması..fırsat bulursam bende katılıcam onlara ama birikmiş işlerden dolayı pek ümitli değilim malesef
Evet zaruri masrafa giriyoru ama çözümü bulacağımmutfak biraz zaruri gider kısmına giriyo. Evim ev gibi olsun diyince o evde herşeyden az çok buluncak, pişicek, sağlıklı beslenilecek...öbür türlüsü daha masraflı...çürütüp atmadıktan sonra sorun yok..
Nişanlı mısın
Bizim en büyük derdiniz belli markalar dışına çıkmıyorum içemiyoruz uludağ dışındaGeçenlerde kipada maden suları 1 liraymış..
İyi mi kötü mü bilmem ama maden suyuyla hiç aram yok.
Akminaymış ordakiEvet zaruri masrafa giriyoru ama çözümü bulacağım
Evet nişanlıyım
Bizim en büyük derdiniz belli markalar dışına çıkmıyorum içemiyoruz uludağ dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?