- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #7.281
Canım bizim evdeki kombi yanlızca su ısıtıyor ama ben o görüşe çok katılmıyorum.evet o rahatlığım var çok şükür
ufacık bir ilacın saatinin şaşması bile ne kadar etkiliyor bünyeyi. Rabbim ne kadar intizamlı yaratmış bizleri
Bu arada faturalar çok gelmiş yaa,bizim 180 geldiğinde noluyoruz demiştim.şimdi şükrettim halimize.
Buarada sizin ki merkezi sistem gerçi ama diğer arkadaşlara sormuş olayım.kombiyi açıp,kapatıyor musunuz güzel havalarda? Biz açıp kapatıldığında daha çok yaktığını duyduğumuzdan beri oynamıyoruz hiç ama bu güzel havalarda da yanınca içim yanıyor açıkçası. ya da mesela önümüzdeki hafta 3 gün evde olmayacağım,boşuna yanıyormuş gibime geliyor.napmak lazım ?
Maşallah senin enerjine hayranımKedidiredi"ost: 39290298 .!.:Ben facebookta yemek gruplarından çıktığımdan beri baya tasarruf ettim tavsie ederim , o gruplarda gördükçe canımız çekiyor tatlı tuzlu yemek içecek ay yap ye hem masraftan hem kilodan iyi olmuyor. Hepsinden çıktım sadece nefis yemek tariflerine bakıyorum arada o kadar tavsiye ederim.
Kuzu bunu duymustum balin tadi kotu oluyomu? icermi acaba yarin pazardan karaturp alip denimKara tüpün içi ovulur dolmalık gibi..altına bıçakla delikler açılır içine bal doldurulur .üzerinden kestiğini bir dilimi tekrar kapak olarak kapatılır. Bunu bir kaseye otururuz. Altına bal sabaha kadar akacak.bu yaptığımızı karanlık ve serin bir yere koyarız
biriken sıvı bir sabah bir aksam birer kaşık iciririz .
Oooo rötarlısınKara turp oksuruk surubu gibi etkisi cok iyi.biz bugun de kaldik.yarin cikariz belki yola .babam goturcek bekliyoruz bakalim.oglan iyice SIKILDI benide bunaltti bi gideydik.
Zencefilim var evde aci ya yedirebilirmiyim bilemedimBide toz zencefille keciboynuzu pekmezini karistirip macun kivamina getir bir tatli kasigi ac karnina ver.
Seni gelip basmayi dusunuyodum sahildeValla dun bir kartal sahiline gittik cay ictik biraz oturduk geldik
annem usudum dedi cok takilmadik. Baskada gezmedik canim.
Aiyy bitmiyo bu hastaliklarBir tatılde geldi geçti...Hastalıkla diş çektirmekle...hiçbirsey anlamadım bu tatilden..şimdide kızım hasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?