- 1 Mart 2010
- 45.254
- 115.521
- 1.123
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #7.741
Bende yıkasaydim k.v cok severdi benikaranfilce Lisa Simpson yazdıklarınızı okudukça yuhhhhh dedim ya...
Nasıl bi zalimliktir bu böyle. Ama nedense hiç şaşırmadım. Bi arkadaşımız var. Eşi Rus. Kv bu bayanı hiç istemedi. Maddi inkansızlıklar nedeniyle 4-5 yıl kadar kv ile beraber yaşadılar. Bu arada biz bu Rus bayanla çok samimi olduk. Hala da sık sık görüşürüz.
Evde kv ve kp in çamaşırları makinede yıkanıyordu. Rus gelin kendinin ve eşinin çamaşıtlatını elinde yıkıyordu. Çünkü kv izin vermiyordu makineyi kullanmasına. Neymiş o evlendiği zaman makine mi varmış. O elinde yıkamış.
şok üstüne şoktayım cnmİnsanoğlunun insanoğluna bu kinini anlamak asla mümkün değil sadece gelin olması yeterli kin duymaları için.
Ben de çoğunu görmedim küçüktüm ama dahada fazlasıyla yaşandığını biliyorum. Ve kendini ezdirdiği için çok kızıyorum anneme.
Görseniz duruşunda bile var o ezilmişliğin izleri.
Yapılan eziyetleri ilerleyen yıllarda apaçık gördüm.
10 yaşındaydım en küçük amcama başka köyden bi gelin aldılar.
NNarin, çıtkırıldım, içi sevgi dolu bi köy kızıydı. Abi ve ablaları anakarada büyük memurlardı. O zamanlar hayal dahi eedemeyeceğimiz çikolatalar alıp bayramlaşmaya gelmişlerdi. O zaman bekar olan halamın burun kıvırmasını o şekerlere hiç unutmuyorum.
O birun kıvırmada neler yoktu ki kıskançlık çekememezlik...
Sonra bi gün dışarda iş yapıyorlar halam bana dedi ki eve gidin bakın yengeniz annelerini arayıp telefonda konuşurlar kontrol edin diye.
Konuşsa ne olacak zaten elin memleketinde garibim
O geline filan ne eziyetler edildi.
Sonra sırlarla dolu bir şekilde öldü gitti 10 aylık gelin.
Dertten kanser mi oldu ne oldu hiç bilmiyoruz.
Kızın o naif ailesi otopsi bile yaptırtmadılar kızımızı parçalamasınlar diye..
şok üstüne şoktayım cnm
bu kadarına da pesssssssssssss diyorum
ben de bana yapılanları anlatacaktım susayım dedim de,nereden geldiyse aklıma geldi bugün
40 lı bebeğimle kyınbabamlara geldim,eşim görev yaptığımız yerde kalmıştı
safra kesemin ağrısı tuttu
neyse keyınbabam dra götürdü,yol yarım saat sürüyor
bir yandan acıdan kıvranıyorum bir yandan cüzdanımdan para bulmaya çaılşıyyorum giriş yapmak için
kbabam uzaktan bakıyo öyle
neyse apartopar ameliyathaneye alındım
sonra öğrendim ,eşimden 50 tl almış,yol parası diye
insanlık bu kadar işte
Papatyacım sadece o insanlar ne yapıyor diye sorduğun için yazıyorum asla bağlantı kurmak istemem.karanfilce bu bahsettiğin olaylar nerede olmuş.
Çok üzüldüm k geline. Şimdi babaanne ve halalar ne yapıyor yaşıyor mu
Akıllarına geliyor mu acaba ettikleri bu eziyetler
@poe cnm sok oldum
Nankörler el kızı ya ne de olsa.
Ama benimkilerde olsa yaparlar merak etme
Gorumcem bayramda esime "5tl verde oglunun eline verim" demisti
Gorustugumuzde
Boyle bi insanlik mi var ya
Toprak doyursun bunlarin gozlerini
bravo diyorum papatyaBenim oğluş uyudu.
Ben spora Kaçar kızlar
nasıl yani ç.dışı online görünmemek gibi mi. yeşil yanmıyor mu bende.Bu arada uykum açıldı.
Zaten sabretsem açılcağını biliyordum
Ama bi uyusam da sabaha kadar uyurdum.
Lisacık ç.dışı mı takılıyon gözümden kaçmadı değil
Evet öyle bi seçenek var ve şu an yeşil yanmıyorsun.nasıl yani ç.dışı online görünmemek gibi mi. yeşil yanmıyor mu bende.
Canım resmimizin sol üst köşesinde yeşil ışık varAy nerden anliyonuz bu online olma meselesini ? Işık nerde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?