- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #7.881
Günaydın gri gök yüzü
Günaydın erimeye calısan kar
Günaydın uykum
Günaydın dagınık ev
Günaydın uykusuzlar
Günaydın bizi gizli gizli takip edenler
Günaydın derdiyle dertlendiklerim
Günaydın güzel bir umutla huzuru bekleyenler
Günaydın üsüyenler
Günaydın aklı cocuklugunda , sallanan salıncakta kalanlar
Sana da günaydın ise gitmeye calısan siyah bereli amca
Günaydın
Gün-aydın!
Hoşgeldin canım her zaman beklerizSize de günaydın ...:)
evet ben sizi gizli takip edenlerden biriyim:)
sohbetiniz yazışmalarınız çok sıcak çok güzel.. severek okuyorum.. iki gündür geçmiş sayfalarınızı okuyorum..200 .cü sayfadan beri okuyorum hiç sıkılmadım.. bende katılmak isterim aranıza.. tabi ki kabul ederseniz:)
Teşk ederim canım.. ne güzel kaynaşmışsınız sizler.. lelli ile buluşmuşsunuz bile.. yaklaşık 1 yadır takipteyim sizleri.. çok zevkle okuyorum yazılanları.. çok sevdim burayı:)Bu arada bende 39 yaşındayım .. bu yıl 40 a basacağım inş..:)yanlış değilsem buranın en büyüğü sendin.. galiba yaşıtız..Hoşgeldin canım her zaman bekleriz
evet benim sanırım .Tabii senin gibi gizliden okuyanları bilmiyoruz .Allah hayırlı yaşlar yıllar versinTeşk ederim canım.. ne güzel kaynaşmışsınız sizler.. lelli ile buluşmuşsunuz bile.. yaklaşık 1 yadır takipteyim sizleri.. çok zevkle okuyorum yazılanları.. çok sevdim burayı:)Bu arada bende 39 yaşındayım .. bu yıl 40 a basacağım inş..:)yanlış değilsem buranın en büyüğü sendin.. galiba yaşıtız..
Soobee!Size de günaydın ...:)
evet ben sizi gizli takip edenlerden biriyim:)
sohbetiniz yazışmalarınız çok sıcak çok güzel.. severek okuyorum.. iki gündür geçmiş sayfalarınızı okuyorum..200 .cü sayfadan beri okuyorum hiç sıkılmadım.. bende katılmak isterim aranıza.. tabi ki kabul ederseniz:)
Sana yazim ben olmaa mi?Ya trlelli bir öykü - deneme - makale gibi bişey yazsana ...Valla ciddi diyom bak ..edebiyat degileri bazı yayınlar yarışma filan düzenliyor..Bir araştırsana google amcaya sor bi..Valla harcanıyon kuzu buralarda ..Ben de bu sabah kalktım kabusa dönen yirmilik dışim biten bir kutu antibiyotikten sonra bile hala davul gibi şis.Gidcem yine ama muhtemelen çekmicekler pöf ...
Soobee!
Flas! Flas! Beyzabet kameralarimiza yakalanacagini anlayinca ititaf etti :)
Radar var ilerde önunu keseriz zaten.
Gel tabiki yahuu
Neler gözlemledin okudukca ?
Ben bu sayfaya bir de psikaytr talep ediyorum
Zira bi kac sayfa sonra
Ard arda dizilip trencilik oynayacagiz cuf cuf cuf ben_sekerpare_ nun arkasindaki vagon olurum soylim
Hatunun varligi bile yeter
Seni gidi ikoncan seniKIZLARIMCANLARIM hoşgeldin.
Suratım makyajlı üstümde pijamalar bi bakayım dedim size. Muhabbet almış yürümüş.
Şimdi ben pazara gidiyorum inşallah.
Arkasından avm ye...
Sonra da işe....
Sanki iş en gereksiz olanı gibi oldu be
AA ewet yazmıştım galiba bir kere..Ama devamını getirememişim demek ki:)Günaydın çılgın kızlar
Benimde gece uykum kaçtı ama bakmadım size çoktan pireler uçuşuyodur diye maşallah kimse uyumamış gibi.
Beyzabet kız biz seni geçen gün almıştık ya zaten aramıza.Niye gidip gidip geliyon, dur işte.
AA ewet yazmıştım galiba bir kere..Ama devamını getirememişim demek ki:)
Ama o zaman sadece ekonomi olarak düşünmüşüm ondan devamı gelmemiş sanırım:)
Oyhh ne guzelewet canım sağolasın.. bilmem neden yazmak istedim.. çok sevdim bu topiği.. çok candan sıcak konuşmalar.. sizler.. ben de yapı olarak sıcak kanlıyımdır..insanlarla kaynaşmayı severim.. sohbtleriniz ortamınız çok hoş. hala eski yazılarınızı okuyorum.. lellicim seni kendime çook benzettim ya.. çok benziyouz yazdıklarını okudukça aynı ben diye içimden geçiriyorum.büyük bir tebessümle:)
Kuzu para olsa ahh ahh gircem o okonularaEkonomi adı altında her telden bi yer oldu burası. Bazen günlerce o konulara girmediğimiz oluyo.
İng,zeka oyunlarini sectik 3.hala dusunuyoruz kuran mi olsa matematik mi diyeTr lelli biz seçmeli ders işini hallettik dün akşam.
Meğer o kağıttan bizim kıza da vermişler, unutmuş bizimki.
Görsel sanatlar, drama, Kuran ı Kerim.
Tamamen ilgi alanlarından oluştu. Kendi seçti, baktık doğru tercihler yapmış karışmadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?