- Konu Sahibi karanfilce
-
- #8.181
Bende oyle sandimBu arada_sekerpare_ bomba falan diyince hamileyim diycek sandım
Hani kusmuş falan ya bi de
Geçmiş olsun geztapo
Ayrıca hayırlı olsun inşallah
Bu sene hep beraber taşıncaz belli ki
Hıı anladim simdi sen ev bulcanBiz eminevim sistemine girmiştik
10 aydir ödüyoruz
Bu sene ağustosta sıra gelcek inşallah bize
Ev bakiniyoruz şu an için
Hani bazı ev sahipleri birkaç ay bekleyebiliyormus
Yani sözleşme imzalayabiliriz mesela ağustosta ödiycez diye
Kaparo vererek sanırım
Ya da mesela şu an bulup taşınsak toplu parayi verene kadar oraya kira verebiliriz
Zaten şu an kira veriyoruz buraya da
Bende guvenemiyorunHayırlı sabahlar kızlar,
_sekerpare_ ne yalan söyliim bende bebek var zannettim.ev olayına çoook sevindim,inşallah karşınıza güzel bir ev çıkar da hayırlısıyla tez vakitte taşınırsınız
S sevimsiz_25 bizde ev almak için eminevim düşünüyoruz ama nedense bir türlü güvenemiyoruz..sanki sistemin bir tarafında hile hurda var gibi geliyor.sen gözlemini anlatır mısın?
Banada en cok dokunan kari-koca mutlularsa sorunlari yoksa kimene yahu!neden böyle oluyor, hep bir evin içine karışma dahil olma durumları. hayır, ne güzel bir yuva var içerisinde sevgi var saygı var nedir bu insanların karışması karıştırması. haykırmak istiyorum artık, kimseyi görmek istemiyorum. kimse karışmasın kimse bizli plan yapmasın. ya hafta sonu görümcem bir yere gitmek istiyor eşime söylüyor eşim gidemiyeceğimizi yorgun olduğunu söyleyince telde nasıl çemkiriyor ama nasıl olur sizsiz olmaz hayır gelin diye.. nasıl sinir oldum. bir pazarım var rahat bırakın. ayrıca onlar da gitmiyorlar sonra bana laf geliyor haftaya gidicez birdaha kine birşey çıkarmayın diye.
tanıdık kimsenin olmadığı bir yere gitmek istiyorum.
Banada en cok dokunan kari-koca mutlularsa sorunlari yoksa kimene yahu!
Evlenmisiz yani evlenilmis diger insanlarin mudahalesi neyin nesi
Birde kız tarafi karismiyo erkek tarafi evliligin tam ortasinda
Sonra yok oglunu seviyosunda annesinimi sevmiyosun sevmek zorundamiyim?
Niye benim ailem karismiyo da esimin ailesi
Bunlarda beni sinir ediyo
Bazen diyorum ki keske hic evlenmeseydim
Calisirdim gezer tozardim koy gitsin
Ölumlu dunya dunya derdi cekiyoruz bide hersey cok kolaymis gibi
Birde eske evlenmiyoruz he o es yerinde ac parantez k.v, k.p, gorumce,elti de yazmali
Evet aynen cok dogrusunaynen öyle , an geliyor çekiniyorum annemlere ablamlara gittim demeye. ben yuvamı kurdum, benim evim ayrı, kapım ayrı,
eğer bir isteseydim yakın olmak isteseydim sizlerle kalırdım. ama yok illa hep planlarda sizde gelirsiniz, borcunuzu ödeyemezseniz beraber otururuz, kışı sizinle geçiririz, hafta son gelin bizde kalın, h içi akşam gidildiğinde evinize gitmeyin burada kalın.
aynen babam hiç karışmaz sormaz. yani rahatsız olabileceğimizi düşündüğü için sormaz. kp maaşımızı bir bana sonrada eşime sorar, geçen gün araba satıldı bana ayrı soruyor eşime ayrı. eşimde baba mercedes satmadık ya dedi. eşimin işi değişti maaşı nı bana ayrı soruyor , eşime ayrı. ev borcuna girdik Allah razı olsun kp yardım etti , babam da yardım etti. annem ablam babam lafını etmiyorlar, görümcem babam yardım etti.. söyle yaptı böyle yaptı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?