- Konu Sahibi karanfilce
-
- #9.721
karanfilcem sagol canim,cok sukur,dogru diyorsun.hayat var birseyler oluyor,geciyor.ama cok bunaldim inanki.Bunalmamim sebebi birazda esim,ben sahip olduklarimiza sukrettikce o sukursuz davraniyor.Belkide haklidir kendine gore,stresten hastalandi ustune jac haftadir isede gitmiyor.Ama bende bunaldim,bebegimi cok seviyorum,onunla her ani paylasmak yasamak istiyorum ve bazen bunu bana cok goruyor gibi hissediyorum,sonra oturup dusununce,parasizlik,hicbirsey yapamamak,en onemlisi kendi ekonomik ozgurlugum.Ne kadar zor olsada calismak hem bana hem ev butcemize iyi gelicek.Allahtan hayirlisi insallah.
bu arada,dusuncelerini R ye atlatman iyi olmus,karsisindakinin herseyin farkinda oldugunu ve hakkini yedirmeyecegini gorduyse,hareketlerine dikkat eder insallah.
Yok canim ,hasta oldugu icin raporlu.Evet bebekten once calistim.yabanci bi ulkede oldugum icin,bu sefer bi meslek edinmeyi dusunuyorum,insallah birsey bulursan hemen baslicam.Siz ne iş yapmayı planlıyorsunuz ? Çalışıyor muydunuz bebekten önce ? Eşiniz haftalardır işe mi gitmiyor gerçekten? Allah korusun çıkartmasınlar işten.. Nesi var ki gitmiyor işe özel değilse ?
İnşallah kısa zamanda sen de işe girersin canım , belli mi olur belki de eşin de moralman düzelir maddi sıkıntılarınızı beraber aştığınızda inşallah ?Yok canim ,hasta oldugu icin raporlu.Evet bebekten once calistim.yabanci bi ulkede oldugum icin,bu sefer bi meslek edinmeyi dusunuyorum,insallah birsey bulursan hemen baslicam.
AboowwMerhaba kızlar. Ne güzel yazışıyorsunuz hep bir yazasım geliyor ama o kadar yoğunum kiBu gece de uyku yok bana yarın makale sunumum var hala bitiremedim ona çalışıyorum. Sizleri özledim. Cumaya da sunumum olmasına rağmen yarın bir nefeslik zaman vereceğim kendime, o zaman yazarım inşallah. Herkese iyi geceler, benim yerime de uyuyun
1 buçukta yapacağım inşallah güzel geçer. Gece 5'te yattım 9 da kalktım. Uykusuzluktan stresten dağıldım kalbim güm güm. Hayırlısıyla bir atlatayım geleceğim. Deşarj olmak için okuyorum arada kaçamak sizleri, bir türlü yazamıyorumLisacım sunumunu bu saatlerde yapmış olmalısın ,iyi geçmiştir umarım .ugra ara sıra
Estağfirullah canım. Ben de doğru değerlendiremedim demek, o yüzden bu kadar sıkıştım zaten.İnşallah kısa zamanda sen de işe girersin canım , belli mi olur belki de eşin de moralman düzelir maddi sıkıntılarınızı beraber aştığınızda inşallah ?
AboowwBir nefeslik vaktiniz yokmuş , benim de gani gani vaktim var ama sor ne yapıyorsun diye ? Hiç..
Hiç beceremiyorum şu vaktimi değerlendirmeyiodun geldim odun gideceğim bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?