- Konu Sahibi karanfilce
-
- #10.461
Eet sen bana yolluyon ben sana :)Herkes birbirine fotoğraf mı gönderdi ne?
Canım sen bisi demesense cocuklar herseyi cok iyi anliyolarCanım şeytan bana da öyle diyor. Ama çocuklarımı göstermemek çocuklarıma ceza olur. Bir kız çocuğu ya da erkek çocuğu için iyi yada kötü baba figürü olması gerek hayatında.
Kızımla oğluma karar aldım ve onlarla da konuştum. Bundan sonra babnızla benimle ilgil konularda j-konuşmayın, beni savunmaya geçmeyin. Ben anneyim her şeyin üstesinden gelirim, siz çocuksunuz çocukluğunuzla ilgilenin diye. Bundan sonra maddi sıkıntılarımı çocuklarımla paylaşmayacağım. Çok da uzatmadan kararlarımı netleştirmek için yardım alacağım.
Kızlar alesten 72 almışım
Kızlar alesten 72 almışım
Canim başiniz sagolsun.Sen olgun ve inançli birisin.Yapman gereken sana yakisani yapmissin.Son gorev sonucta.Esini bu travma akillandirir belki bellimi olur.Kızlar kayınpederimi kaybettik. Dün vefat etti. ani bir ölüm. Haber verdi bana. Bende gittim. İlk defa evine. Ufacık çok kötü bir ev. İşte böyle. Herkes öğrendi. Kayınpederim orada vefat etmiş. Yine de bana yapılanlara rağmen gittim dün ve bugün. Kayınvalide salağına direk baş saplığı dilemedim ama genel olarak baş sağlığı diledim. Eşime de. Yüzüme bile bakamadı. Allah affetsin. Kayınpederimi çok severdim. Babacığım lafından başka bir laf söylemedim. Ama bu durumlar ortaya çıkınca kayınvalidenin etkisiyle beni hiç arayıp sormaması beni çok kırmıştı. Beddua etmedim. Ama Allah'a havale ettim. O kayınvalide denen zatın eşim evden gider gitmez bütün millete telefonla düğün haberi gibi vermesi de cabası. Sona kalsın ele güne muhtaç olsun dedim. Ama hayat işte. Bugün mezarlığa kadar gittim. duyan
duymayan kalmadı. Kaynım , eltim hepsi sarıldı bana ama. Benim gözlerim ağlamaktan şisti. Niye mi. 15 yılın
hatırına bu böyle olmamalıydı. Vardır ALLAH'ın bir bildiği. Ben yine de kaynıma evi gördüğüm için bizde
kalabirsin dedim. Eşime de misafrlerin için kalacak yer sorunun varsa gönder dedim. Vicadnım çok rahat.
Gerisi yine Allah'ın takdiri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?