- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #10.801
Suefsan sanirim bi sure sonra kanuni takipe giriyor kartslm..kızlar ben kredi kartımın 3 aydır asgarısını altında yatırdım...kartım kullanıma kapalı..baska ne yasal surec olur
Ozka hayirli olsun bebeginHanımlar bu hastane cıkısı setının ıcınde neler oluyor bebek ıcın. Sımdı bı sıtede baya ındırım bar bakıyorum da fıyatlar cok uygun geldı kalıtesızmı acaba bılemedım. Neler olmalı bu sette
Selam kızlar..
Çok yakında internet bağlanacak inşallah.
Dün okuldan bi grup arkadaşım ev görmesine geldi. Şu sıralar okul, ev eksikleri ve arada da gelen misafirleri ağırlamakla meşgulüm.
Harcamalar gırla gidiyor. Hesap mesap yok gelen gidiyor.
Perde, TV, mutfak masası ufak tefek züccaciye derken her ay bi eksikleri gideriyoruz.
Suefsan sorduğun konu hakkında bilgim yok.
Allah yardımcın olsun.
Boyle slm vermedne bodoslama yazmısım sımdı farkettımOzka hayirli olsun bebegin
Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin
Bildigim kadariyla o setler iki cesiti oluyo
Parca sayisi yedek vs degisiyor
Bence bebek giysilerini dokunup secerek al
Penye pamuklu nakissiz dikissiz baskisiz seyler olmali
İstanbuldaysan eminonundeki hanlardan al bebek alisverisinin en guzel yeri
Eldiven zıbın şapka battaniye alt üst takım genelde 10 lü Yada 5 li takım şeklinde satılıyor canım bunlar oluyoHanımlar bu hastane cıkısı setının ıcınde neler oluyor bebek ıcın. Sımdı bı sıtede baya ındırım bar bakıyorum da fıyatlar cok uygun geldı kalıtesızmı acaba bılemedım. Neler olmalı bu sette
Boyle slm vermedne bodoslama yazmısım sımdı farkettım
Haklısın sanırım netten almamak lazım, bır kac parca sey aldım 0-3 aylık fakat bu hastane takımına emınonunden bakarım sanırım. Baktım da gercekten kalıtelı olanları pahalıymıs benım gorduklerımın kalıtesı ıyı degıl sanırım
Canlarım hayırlı günler diycem ama diyemiyorum Ankara karıştı.Ülkenin gidişatı kötü.Şehrin ortasında patlamalra oldu.Allah sonumuzu hayreylesin.Son günlerdeki olaylardan motivasyonum öyle düşüyoki hiç burda laylaylom yapasım gelmiyo.Karanfilim özledik seni.Kızlar seviyorum hepinizi gelirim yine...
Daha 20 haftalıgım canımNe kadar kaldi doguma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?