- Konu Sahibi karanfilce
-
- #10.941
Günaydın canım .evet bir kaşık yoğurt koydum.Biz kurabiyeyi kıtır seviyoruz istediğim gibi olmadı sebep yoğurt demekki._sekerpare_ geçen gün yazmayı unutmuşum
Elmalı kurabiyenin hamuruna yogurt kattın mı
Yoğurt katilinca gevrek olmuyor pek
Bir de hamurun içine elmayi koyunca da yumuşuyor
Benim elmalı kurabiyelerim de öyle oluyor
Hatta biz bu sekilde daha cok seviyoruz
Hani biskremin de incirli ve elmalı bisküvileri vardı
Kıtır kıtır degil, yumuşacıktı
Izne ayrıldıktan sonra fırsat bulursam bu kurabiyeden epeyce yapıp buzluga atcam inşallah
Buzluktan çıkınca da çok güzel oluyor çünkü.
Günaydın.Bugün teog günü okuldayım.günaydınlaaaar :)
Allah zihin açıklığı versin canım,evladının emeklerini boşa çıkarmasınGünaydın.Bugün teog günü okuldayım.
birşeyler almak için dışarı çıkıp amaçlanan şeyi elde etmeden ekstra masrafla geri dönmek teknik anlamda zarar etmek demektir.
evet maddi anlamda kayıplarınız olmuş ama burda asıl kazanç alışveriş sırasındaki farkındalığınızdır. bunun bedeli ise hiçbirşeyle kıyaslanamaz. tebrik ediyorum.
M maviduvar1 o kadar aklıma yattı ki ama biraz çılgınca olduğu için cesaret edemiyorum.. birinden azıcık destek almaya ihtiyacım vardı,bu yorum bile yetti teşekkür ederim
diğer kızlar yorumlarınızı bekliyorum[/QUOTE
çok güzel olur bencede .yap güzel bir anı olur
okudum,teşekkür ederim yorumun için..işte bize güzel gelen erkeklere nasıl gelir bilemiyoruz,nihayetinde belli bir bütçe de ayırıcam. o yüzden tereddütlerim var..Canim nasil olduysa senin mesajin icine yazmisim malum yeniyim burlarda
Ben senin fikrini çok begendim güzel bir anı olur
statistician .!.:okudum,teşekkür ederim yorumun için..işte bize güzel gelen erkeklere nasıl gelir bilemiyoruz,nihayetinde belli bir bütçe de ayırıcam. o yüzden tereddütlerim var..
Sta cok iyi yapmissinkızlarr bugün gittim elbiseyi aldım.
ama çok zahmetli oldu benim için karşıya gittim almaya,yağmur vardı 1,5 saat gidiş 1,5 saat dönüş 3 saatimi aldı.
karanfilce bende biara üşenip vazgeçecek gibi oldum ama karşıdaki arkadaşa haber verdiğim için sözümden dönmek istemedim. aslında romantiklikten ziyade içimde uhde kalanları kısmende olsa yapma hevesim var.
yarın eşim bursaya gidelim dedi,sanki bir planı varmış gibi geliyor ama bakalım,yarın sürprizi yapamazsam eşime anlatırım düşüncemi,beraber program yapıp yaparız belki
Gecmis olsunhayırlı sabahlar..
dün özel hastanede dr a gittim..
72tl muayne+27 tl kan tahlili ücreti ödedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?