- Konu Sahibi karanfilce
-
- #11.101
Ben de özledim canımmssOooo geztapo hanim epeydir karsilasamadik topiklerde
Ozledik cnm
Kiz ben fayse ayda yilda bir giriyorumBen de özledim canımmssValla ben meşgul bir kadınım canısı tecvid öğreniyorum bu yıl haftada üç gün kursum var.Birde kitap okuyorum .Nete girince de bir arkadaşa bakıp çıkacam abi modundayım çoğu zaman.Ama okuyorum yazdıklarını.Faceden de alıyorum iyi haberini canım .Öptüm seni
Beri bak mesgul kadinBen de özledim canımmssValla ben meşgul bir kadınım canısı tecvid öğreniyorum bu yıl haftada üç gün kursum var.Birde kitap okuyorum .Nete girince de bir arkadaşa bakıp çıkacam abi modundayım çoğu zaman.Ama okuyorum yazdıklarını.Faceden de alıyorum iyi haberini canım .Öptüm seni
Sayin fizyoterapist dilberirana hanim rica etsem sirtimi bi kutletebilir miydiniz aceba
Aklima bi caps geldi
Fizyoterapi bolumunun kapisinda sira bekleyen iki teyzeden biri yere yatmis digeri sirtini cigniyodu
Kendini bırakma güçlü ol sana ne güzel bir armağan verildi.K7zularına sarıl canım .Sıkılıp vakit bulunca da yaz biz buralardayız.ciceklientari öyle yazasım vaaaar
Ne zaman fırsat bulurum acaba
Lohusa psikolojisindeyim
Onun haricinde iyiyiz
Kendini bırakma güçlü ol sana ne güzel bir armağan verildi.K7zularına sarıl canım .Sıkılıp vakit bulunca da yaz biz buralardayız.
Bu arada kızlar, canım sıkıldı az önce çok fena.
karşı komşuma gitmiştim.
kızı telefonumu kilitlemiş.
ben şifreyi yanlış girmekten telefon killitlendiğini bilsem asla yanımdan bırakmazdım telefonu.
Şimdi format atcam ve resimlerim dahil herşeyim kaybolacak.
hatta kk bile bitcekti biliyor musunuz benim için.
çünkü şifremi unutmuştum sadece telefon hatırladığı için girebiliyordum.
mail adresimin şifresini de hatırlamıyordum.
ama onu birkaç deneme sonrası buldum ve kk şifresini sıfırladım.
bu halledebildiklerimden bir tanesi sadece..
watsup taki onca bilgilerim, telefon rehberimm, fotoğraflarım, resmini çektiğim evraklar, şifreler... hepsi gitcek..
hayatta her zaman her şeyi yedeklemek mümkün olmuyor
HahahaS sevimsiz_25 . canım benim niye takarsınki kafana.Ev kirlensin bırak .Bir kere daha kadın alırsın el ayak çekilsin hele bir.Kalabalığa gelince evet çok can sıkıcı ama sen lohusasın gir odana yat.Niye giyinip çıkıyosunki onlar çekinsin senden .Rahat olmaya çalış sütün gelir.Dinlenmek ve bol su içmek iyi geliyor artıyor o zaman.
Oyyy canim cok fena olmusBu arada kızlar, canım sıkıldı az önce çok fena.
karşı komşuma gitmiştim.
kızı telefonumu kilitlemiş.
ben şifreyi yanlış girmekten telefon killitlendiğini bilsem asla yanımdan bırakmazdım telefonu.
Şimdi format atcam ve resimlerim dahil herşeyim kaybolacak.
hatta kk bile bitcekti biliyor musunuz benim için.
çünkü şifremi unutmuştum sadece telefon hatırladığı için girebiliyordum.
mail adresimin şifresini de hatırlamıyordum.
ama onu birkaç deneme sonrası buldum ve kk şifresini sıfırladım.
bu halledebildiklerimden bir tanesi sadece..
watsup taki onca bilgilerim, telefon rehberimm, fotoğraflarım, resmini çektiğim evraklar, şifreler... hepsi gitcek..
hayatta her zaman her şeyi yedeklemek mümkün olmuyor
annesinin suçu yok aslında.
ben telefonda o kadar şifre denemesi yapıldıktan sonra telefonun kendini kilitlediğini bilmiyordum.
değilse daha dikkatli olurdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?