- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
- 248
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #11.541
Canım, çok sevindim. Allah gönlünüze göre versin inşallah...Kızlarcım merhaba.
Akşam üzeri çok güzel bir haber aldım. Artık umudumuzu biraz yitirdiğimiz bir yerden gelecek yüklü miktarda bir para vardı. Şu an bir gelişme haberi aldık onunla ilgili. Eğer olumlu sonuçlanırsa çok ama çok rahat edeceğiz Allah'ın izniyle. Tüm kredimizi kapatabileceğimiz yüklü bir meblağ.
Duanızı eksik etmeyin lütfen. Rabbim hayırla sonuçlandırsın İnşallah.
Ben turşu cok yaparım. Olursa eger turşularda kullanmayı hedefliyorum. O zaman her yıl turşumun sirkesini böyle elde ederim. Ayy ne güzel hayallerr :)Hayırlı günler kızlar
karanfilce maşallah, olduğunda tarifini isterim.. pek sirke tüketmiyoruz evde ama şifa için az da olsa yaparım
The Black hayırlı olsun inşallah
Saolasın Can'ımÇok geçmiş olsun kayacans, dikkat et kendine
Allah razı olsun PapatyacımSahihuban çok geçmiş olsun.
Günaydın kızlar, mutlu günler...
Sabah yine evimi topladım yemeğimi yaptım öyle çıktım.
Bütün gün dışarıda koşturunca, hem anne hem baba olunca, hem de yavaş yavaş 40'a doğru yaklaştıkça yoruluyorum sanırım...Yaş 38 ve insan 20'li yaşlarda gibi olmuyor ne yazık ki...Bütün gün beynim de yoruluyor bedenim de...Ama Allah sağlık sıhhat versin de kimselere muhtaç olmayalım çalışalım en büyük duam budur her zaman...
Her ne kadar alışveriş yapmayacağım desek de olmuyor..Bugün yine evde eksilenler var ve iş dönüşü almak lazım...
Hafta sonu evde bulunan nohut ve fasülyeleri haşlayıp buzluğa atacağım. O kadar rahat oluyor ki böyle yapınca...Bugün 10 dakikada yemeğimi yaptım dolaptan çıkardığım mercimekle...akşam yanına salata, makarna ve ayran yaptım mı tamamdır..
Buzluğumda olanları eksiltme çalışmalarım sürüyor...Daha 1 börülce, 1 taze fasülye, 1 barbunya ve 1 de bezelye var yazdan yaptığım...2 poşet de dolma biber...Dün pazara çıkmadım...Bu hafta evdekilerle idare edeceğim...Tavuk, et ve köftem var...Gereken bir şey olursa marketten alırım diye düşündüm..
Gelecek büyük meblağlı paralarım var ama bakalım ne zaman gelecek...Beklemedeyim...Gerçi benim mantığım şudur: Alacağım olsun da bir gün zaten gelir...O yüzden sıkıntı yapmıyorum...Kimsenin de boğazına yapışmıyorum...Malum herkes geçim derdinde...Borcu olan zaten biliyor, ödemeye çalışıyor...
Şimdi iş güç zamanı...ben artık dosyalarıma gömüleyim :) herkese bol bereketli, bol birikimli günler dilerim...
Çok şaşırdım :) Bebek falan deyince ben baya küçüksün sanıyordum benden :)amin... hep aynı telaşlar... :)
aynı olan bi de yaşımızmış.. :) önceden biri için 30 yaşında deseler,aaa yaşlanmış derdim,şimdi 40 a yaklaşınca,40 genç oldu... :) ha bana sorsan ben hala kendimi 20 li yaşlarda hissediyorum o ayrı... :))
Çok şaşırdım :) Bebek falan deyince ben baya küçüksün sanıyordum benden :)
Benim oğlanlar biri 15, biri 14'ün içinde...
Benim de ruhum genç de, yaşadıklarım yordu beni...29 yaşında iki çocukla gencecik dul kaldığınızı bir düşünün...ben bunu yaşadım...Eş çok önemli hayatta...Evlatlarımın yeri ayrı tabi o muhakkak da bir yanın hep eksik kalıyor işte...iki kişilik mücadele veriyorsun...hayatın eskisi gibi olmuyor...sosyal hayatın kısıtlanıyor...o boşlukla yaşamak çok zor o yüzden istesem de 20'li yaşlarda gibi hissedemem ben...herşeyi o kadar az yaşadım ki...hep evleneyim de ne yaşayacaksam eşimle olsun diye düşündüm...Allah da bana mükemmel bir eş verdi...lakin çok çabuk kaybettim...Bu da benim imtihanım...dünya o pespembe rengini çoktan yitirdi benim için...
İki erkekten sonra o prenses kim bilir nasıl mutlu etmiştir... benim de 1,5 yaşında kız yeğenim var..nasıl şeker oluyor cimcimeler :) giyimleri, saçları, tokaları, kırmızı ayakkabıları....ayyyy çok güzel olsa gerek....Allahım bütün evlatlarımızı bize bağışlasın, acılarını göstermesin...Beni anladığını taa buradan hissettim Meyracım...normalde pek paylaşmam bunları...ama senin ruhunun güzelliği yazılara öyle bir yansıyor ki beni anlayacağını düşünerek yazdım zaten...Allahım her şeyi o güzel gönlüne göre versin canım....canım senin durumun farklı...hiç kolay değil yaşadıkların... hiç kimse, hiç kimsenin yerini dolduramaz...ne çocuk eşin,ne eş,çocuğun...herkesin eksikliği,boşluğu farklı... inan hep aklımdasın...hep derim bazılarımızın imtihanı çok daha ağır... Rabbim yine de beterinden korusun...yavrularınla sağlıklı,huzurlu,uzun ömrünüz olsun inşallah... hissettiklerim çok ama daha fazlasını yazıya dökemiyorum................
benim öyle dediğime de bakma... bazen 80 dersin ,bazen 20.... bi coşarım,bi durulurum....bi her şeyi yapabilirim gibi gelir,bi ıssız bir yere gidip öylece hiç bir şey yapmadan durasım gelir... :)
bebek derken kızım artık neredeyse 2 yaşında... :) üçüncü ve bana sorsan sonuncu (yine de büyük konuşmayayım,Allah bilir ) olduğu için mümkün olduğunca geciktirdim.. küçük oğlumla aralarında 7 yaş var.. :)
İki erkekten sonra o prenses kim bilir nasıl mutlu etmiştir... benim de 1,5 yaşında kız yeğenim var..nasıl şeker oluyor cimcimeler :) giyimleri, saçları, tokaları, kırmızı ayakkabıları....ayyyy çok güzel olsa gerek....Allahım bütün evlatlarımızı bize bağışlasın, acılarını göstermesin...Beni anladığını taa buradan hissettim Meyracım...normalde pek paylaşmam bunları...ama senin ruhunun güzelliği yazılara öyle bir yansıyor ki beni anlayacağını düşünerek yazdım zaten...Allahım her şeyi o güzel gönlüne göre versin canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?