Birikimin tamamıyla araba almak

araba altın/eurodan daha hızlı yükseliyor, ben olsam arabamı yükseltirdim. 570e alınan araç 2 ay sonra 715e satıldı, hiç bir birikim bu kadar kar getiremez 2 ayda.
Aslında bu bir kar değil, muazzam bir değer kaybı ancak maalesef bu şekilde görülüyor tabi cogunluk tarafından.

Yok canım 4 ay önce 0 araç aldık suzuki s cross 830 bine şu an 960 oldu ama vitara Swift ya da sandero duster var o fiyata 6 yas araçtan çok daha iyiler bence
işte piyasada en son 4 ay önce varmış demek ki sıfır araç. cidden yok. sıfır araçta kara borsa var maalesef

Biraz birikimden kullanın biraz da kredi çekin. Paranızı komple sıfırlamayın.

işte piyasada en son 4 ay önce varmış demek ki sıfır araç. cidden yok. sıfır araçta kara borsa var maalesef
Cidden öyle bir durum var ülkede hersey mi.b.ka sarar? Istanbulda yok 0 araç yok resmen bizde kocaeliye gittik bayiyi aradık var dedi hemen gittik aldık ertesi gün....mesela kia stonic için sıraya girmiştim o sıra 600 bindi Kasım ayında sizi ararız dediler 5 ay geçti hala arancam iyiki beklemedim ki zaten fiyatı 800 oldu onun da 800 e çok daha iyi ve donanımlı bir arabaya denk geldim onların keyfini bekleyecegime 0 araç düşünenler çevre illeri düşünebilir istanbulda yok asla

Ben olsam Halihazırda bir arabam varken tüm birikimimi yeni araba için harcamazdım yine de karar sizin tabi ki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…