Birileri Baksin Gozunuzu Seveyim

mehtapagir

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2014
998
887
44
Acaip duygular icindeyim. Az once test yaptim. Bi bakin ben mi halisulasyon goruyorum. Bu hamileyim demek mi oluyor. Dr bana tedaviyle hamile kalabilirsin demisti. Yumurtan catlamiyo mu dediii,yumurtan olusmuyo mu dediii. Biseler demisti.

Suna bi bakin gozunuzu sevim...

Eklentiler

• IMG_20150328_120612.jpg
    IMG_20150328_120612.jpg
    83,5 KB · Görüntüleme: 287
İkinci çizgi çıkmış buna göre hamilesiniz demek... hayırlısı olsun.. kanda gebelik testiyle netleştir canım.. :KK54:

Bendede bokeydin uc gjn snra tekrar yapyim hamileydim hayirlisi olsun canim bakma sen doktora allahtan umit kesilmez

Kendimi acaip tuhaf hissediyorum. Bi test daha aldim. Kanda gebelik yaptiricam pazartesi gunu. Ve yarin dogum gunum :)

Tesekkurler arkadaslar. Cok mutluyum ve cok tuhafim ya Allahim inanamiyorum :) isyerindeyim. Burada yaptim testi nerdeyse atacaktim. Cizgiyi gordum. Tuvalet los isikli. Telefonun feneriyle baktim resmen cift cizgi :)

Kendimi acaip tuhaf hissediyorum. Bi test daha aldim. Kanda gebelik yaptiricam pazartesi gunu. Ve yarin dogum gunum :)

Tesekkurler arkadaslar. Cok mutluyum ve cok tuhafim ya Allahim inanamiyorum :) isyerindeyim. Burada yaptim testi nerdeyse atacaktim. Cizgiyi gordum. Tuvalet los isikli. Telefonun feneriyle baktim resmen cift cizgi :)
Yaaa olumlu olumsuz bizede haber tmm mi catlarim valla:-) bnde evliligimin ilk gunundwn koleksiyon yaptun bu testlerden deli gbi hergun yapiyodum bi ay sonra hamile oldgumu ogrendim :-)

Gözün aydın canım,kan tahlilini de yaptır,deriiiiiiin bi nefes al :KK66: :KK66:

Acaip duygular icindeyim. Az once test yaptim. Bi bakin ben mi halisulasyon goruyorum. Bu hamileyim demek mi oluyor. Dr bana tedaviyle hamile kalabilirsin demisti. Yumurtan catlamiyo mu dediii,yumurtan olusmuyo mu dediii. Biseler demisti.

İkinci cizgi goruluyor. Benimde ilk yaptigim test boyle cikmisti. Hayirlisi olsun

Benimde iki hamileligimde boyleydi canimm bence hamilesin yoksa 2. Cizgi hic cikmio az bile ciksa war demek

yarın benimd doğum günüm, bende doğum günümde bununla karşılaşmak istedim ama olmadı :KK43:(( hayırlısı olsun adınıza

Allah'ın izniyle hamilesin tatlım :)

canımm hamilesiin gözün aydınnnnn hadi hayırlısıyla kucagınada alırsın İnsaAllah doktorlar istediği kadar sölesin Rabbim ol demiş olmuşşş :)

Bende adet olmam gereken gunun ertesi gunu daha silik bi cizgiyle karsilasmistim. Bu testlerin pozitif sonucunda yanilma ihtimali yok. Tebrik ederim umarim saglikla alrsin kucağına :)

Dayanamadim yarin sabah birdaha yapacaktim ama simdi yaptim. Bu da pozitif. Aksam esimle hastaneye gidecegiz. Arkadaslar hepinizden Allahim razi olsun. Guzel dilekleriniz icin cok sagolun. İnsallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza.

Hala isdeyim ve hala kimseye soyleyemedim isyerinde. Arkadaslar bembeyazsin noldu diyolar. Biraz rahatsizim diyorum.

Allah isteyen herkese versin.

Eklentiler

• IMG_20150328_174804.jpg
    IMG_20150328_174804.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 130
Dayanamadim yarin sabah birdaha yapacaktim ama simdi yaptim. Bu da pozitif. Aksam esimle hastaneye gidecegiz. Arkadaslar hepinizden Allahim razi olsun. Guzel dilekleriniz icin cok sagolun. İnsallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza.

Hala isdeyim ve hala kimseye soyleyemedim isyerinde. Arkadaslar bembeyazsin noldu diyolar. Biraz rahatsizim diyorum.

yihhu bir hamiş dahaa:emir_bebek::anneadayı:hayırlı olsun canım sağlıcakla al bebişini kucağına:KK49:

Canimmm tebrik ederim nice yillara bu arada hediyen seninle cizgide gayet belirgin benimki yok gibiydi neredeyse hic gozukmuyordu bence kesin hamilesin su doktorlarada takilma lutfen her onune gelene ole soyluyorlar benim kuzenimedw aynisi soylenmisti ve kendiliginden hamile kaldi Allah buyuk cnm herseyin hayirlisini isteyelim saglikla alirsin insallah kucagina :))

Canim benim hamissin besbelli heyecandan bizi unuttun :)

merhaba benim de böyle silik çıkmıştı bir kaçgün sonra daha net çıktı.. istersen kanda bi baktır kaç gün geçti adetin..hayırlı olsun inşallah

X