• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birileri bana da akıl versin:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kiskanmasi çok normal cunku daha kuçuk...Yanliz siz beraberken yengeliginizi one koyun, ona bir abla gibi yanasin, belkide buna ihtiyaci var, zamanla da geçer zaten.
Yeni evli olarak her iki gune bir gitmesi normal mi diye sormussun...normal diyecegim. bende yeni evliyim ve elimde olsa her aksam is çikisi annemlere kosarim, ama tabi olmuyor.
yolunun ustundeyse ugruyordur belki.
zamanla duzene girer hersey

sinir olurum böle tiplere b..k var sanki ya ne gelip durursun ki sanki....:kahve:
abinse derdin işte gidiyomuş zaten onlara evlatlık alında kurtulun bari....:delphin:
hiç olmazsa gidecek diye gözüne bakmazsınız.... :roflol:

aboww valla bıktım şu kaynanadan görümceden eltiden öğğğğ geldi vallakafamçokkarıştı
kaç yaşında görümceniz yaşla alakası yok aslında görgüyle alakalı
abisini çok kıskanıyodu madem evlendirmeselerdi canım tepe tepe kullansalardı hayret bişey sanki adam ihtiyaçlarını onlardan giderecek
bu konuda çok yakınımdan bişey duydumda ondan bu kadar tepki verdim
kaynana oğlunu gelininden kıskandığı için yatağını oğluyla gelininin kapısının önüne seriyomuş görgüsüz

Son düzenleme:
sinir olurum böle tiplere b..k var sanki ya ne gelip durursun ki sanki....:kahve:
abinse derdin işte gidiyomuş zaten onlara evlatlık alında kurtulun bari....:delphin:
hiç olmazsa gidecek diye gözüne bakmazsınız.... :roflol:

bayıldım yorumasırnaşık şey

Sinir olurum böyle insanlara...
Sırf karşısındakini gıcık etmek için böyle davranırlar.
Eşine söyle kardeşin yüzünden hiç işimi yapamıyorum uykum geliyor yorgun oluyorum ama hala bizde oluyor hiç anlayış göstermiyor bi uyarsana diyebilirsin...
Yada biraz mesafa koyalım araya de...
Olmadı artık sen yüzünü karartıp söyle madem onlar utanmıyo böle yapmaya sende söylemeye utanma.

oooffff anlayışsız insanlar yaaa
Ben abime gidince tatil olsa bile en geç 10 kadar oturuyorum
adamların hayatı kendine
Bu arada biz öyle 2 günde bir değil senede 2 kez felan görüşüyoruz
Memlekete gidince görüyorum ancak ikiside öğretmen yeni bebkleri oldu 2 yaşında
tatil bile olsa hep az oturmuşumdur...
Düşünmesi anlayışlı olması lazım insanların

ya evli bi erkek 2günde bir niye ailesinin yanına gider:( bide kız kardeşi var abisini benden çok kıskanıo 2günde bir akşamalrı bende anlayış sıfır gece 12ye kadar oturuyor ne iş yapabiliyorum ne başka bişey ölü gibi ertesi gün işe gidiyorum eşimede bişey diyemiyorum yanlış anlar diye ama tahmüllüm edemiyorum:(

valla ben hergün istemezdim gelmesini...
zaten düşünceli biri olsa yeni evlendiğinizi başbaşa zaman geçirmek istediğinizi düşünür ona göre hareket ederdi...
yok anacım görümcende düşünce sıfır...:ecrin_bebek:

Düşüncesizlikten degil ki kasıtlı yapıyor bunu bazı aileler bilerek isteyerek gelini rahatsız etmek için..
çok kıymetli oğulları varsa evlendirmesinler bence...
eşinizle konuşun ve tavrınızı koyun biz cok yorgun oluyoruz calışıyoruz anne ancak haftada bir geliriz oturmaya desin ve haftasonu alsın seni gitsin..
sen degil eşin konuşsun onlarla..bu kadar da olmaz neden içine atıp hasta olacaksın ki derdini eşine anlatmalısın..

valla geldiğinde sen iş yapmam lazım de ona da zorla iş yaptır sen yaparken ucundan tutsun da işe yarasın bari zora gelirse bi daha gelmez bence

yeni evliyiz :( sinirim bozluyor sürekli annesine gitmesine bana söylememsine hep kız kardeşinden öğreniyorum yada tlf bakarak:(
kız kardeşi bide eşimi görünce benle konuşmları bile değişiyor :/ buna nasıl çözüm bulucağım

Eşiniz daha evlendiğini idrak edememişte o yüzden böyle oluyor. Ailesi belli ki düşkün sürekli gelsin istiyorlar onlar da yaptıklarının farkında değillerdir. Gideceği yoksa da gitmek zorunda kalıyordur eşiniz. Yanlış anlamayın lütfen ama yakında patlayacaksınız ve evinizde orta şiddetin biraz üstünde depremler yaşayabilirsiniz.. :enbuyukkk: Tabi bu eşinizin kız kardeşiyle de aranızın açılmasına sebep olacaktır.. lülülülülülü Zamanla hepsi düzene girer arkadaşım , senin yaşadıklarını emin ol birçok yeni evli çift yaşıyor. Şeniz

ya bu adamlar kafayı yemişler sanırım hiç ortası yok bunların.
bende eşimi annesine zorla sürüklüyorum anacım bunların tohumu bozuk
sıkma canını düzelir görümcene çok yüz verme tepkini azda olsa koy ortaya
bende de var bitane ondan aman allahım allah düşmanıma vermesin.
işine bak bacım gelince oturup eşlik edersen hep aynı ilgi beklenir.
hadi kolay gele....

Bir bakima normal aslinda, abisini kiskanmis olabilir...fakat yinede sizleri rahatsiz edecek boyuta gelmemesi lazim, bunuda esin ayarlayacak...

Benim erkek kardesimde beni ilk zamanlar esimden kiskanirdi, esim bunu anlar ve hep onunla iyi iletisim kurmaya calisirdi, simdi enistesini cok sever ve sayar...

Is esine düsüyor burda bence....esinle konusmalisin ve dengeyi korumasini söylemelisin
bende aynı bunları yaşadım .... eşin halletmeli bu konuyu .. biraz zaman alıcaktır ama düzelir inşallah.....

Çalıştığın için seni anlayabiliyorum, dinlenmek ister insan kendi evinde.
Ama görümcenin de kötü niyetli olduğunu sanmam, sevmediği bir insanın evinde olmak ister mi insan..
Eşin 12ye kadar çalışıyormuş, o istiyor olabilir mi kardeşinin seninle oturmasını, yanlız kalmaman için?
18 yaşında kız seni beğeniyor, örnek alıyor olabilir. Ama eşine rahatsız olduğunu söylersen ayıp olur gibi geliyor, bizim de kardeşlerimiz var sonuçta toz kondurmayız.
Eşine sorabilirsin ama, "sen mi istiyorsun akşamları benimle kalmasını" diye, akşamları işini bitirince görümcene ben çok yorgunum yatıyorum diyebilirsin mesela, sen gider uyursun 1-2 böyle olur sonra anlar sanırım, eşinin ailesi sonuçta kırıcı olmamak lazım..

sakin bir şekilde ne kadar yorulduğundan erken yatmak istediğinden bahset eşine belki uyarır kardeşini

ayyy sinir oldum ne anlayissizlik bu ya ne isi varmis iki gunde bir .aslinda sorun esinizde gec oldu ben yatiyorum sizde yatip dinlenin diye bi kac defa soylese zaten bi daha gelmez esinizle konusun ozel diye bisey yok deyin madem boyle olacakmis evlenmeseymis

Bence kız kardeşini şakayla karışık tersle canım...

Hiç yüz verme. Senden çekinmesini sağla. Yaşıda küçükmüş zaten.

Tabi hep ters davran demiyorum. Senin çizgin olduğunu anlasın. Sınırları aşmasın...

Gerekirse eşinede rahatsızlığını tatlı tatlı söyle. Seni anlıcaktır....

bizimki hergün orda , yada onlar bizde, senin gene iyiymiş,
zamanla düzene girer ilk zamanlar daha çok oluyor

ilk zamanı mı kaldı evlendik 2. gün başladılar gücendim eşimin yanında yardımsever iş yapan vss bi kız abisi yokken büyük ekran tv karşısına geçip müzik dinleyen bi tip iyi niyetimi kötüye kulanması sinirime dokunuyor:/

ya benim anlayamadığım bir şey var?? CADIARZU neden sende beraber eşinle kayınvalidenlere gitmiyorda evde onu bekliyorsun? bence eşinle beraber bir plan yapın. mesela haftanın iki gecesi gidin... madem yeni evlisiniz başbaşa kalmaya ve vakit geçirip gezmeye ihtiyacınız vardır... :icecream: bana garip geldi doğrusu... bence eşini tek yollama... "bende gelmek istiyorum seninle" de... allah kolaylık versin... :1hug:

Back
X