birileri beni umutlandırsın lütfen hamile kalmak

hayalim3kelime

evli-mutlu-çocuklu(ins)
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
524
12
643
kızlar bu ay klomen tedavisi gordum ve bugun kontrole gittim doktor sadece istedigimiz durum gerceklesmemiş dedi ve dozu arttırdı:S burada okudum daha once tekrar tekrar cagırıp takip ediyor doktorlar ama benimki sadece olmamıs bu ay istedigimiz derecede buyume yok dedi ve ilac verdi normalmi bu bana garip geldi kac yumurta var boyutlar ne falan hiçbirsey soylemedi:( sadece cıkarken bu ay hamile kalamazsın diye birsey yok ama biraz zor dedi:43:

canım sen kendını uzme bosyere bu ay olmazsa bır dahakı ay olur ınsallah.senın ılacsızmı buyumemıs dedı ve ılac verdı onu anlamadım.ama dedıgım gıbı sana gereklı acıklama yapmıyorsa sen sor ne kadar kac mm olmus yumurtalar falan de.yada bu ay olmazsa bır dahakı ay daha ıyı bır dr. a gorun onunla takıbını yap.sadece sorun yumurtaysa ılac dozu artırılarak hamıle kalırsınki.hem belkı bu ay gelır bebıs bellı olmaz Allah'ın işi.

klomenle buyumemiş yumurta daha dogrusu buyumus ama yeteri kadar degil daha 1 hafta oldu buyume ihtimali yokmu ki tekrar cagırmadı bu nasıl takip 1 seferle takipmi olur:(( ben 4 ay once dogal yollarla hamile kaldım zaten bu ilacı neden verdi onuda anlamıs degilim normalde bi sorunum yok:((((

ayrıca ben normalde sorardım ama boyle birden bu ay olmamıs deyince sok oldum eve gelince dank etti :(((

canım ben klomen kullandıktan sonra hamile kaldım ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ilkinde ilacı kullandım ilk muayenede çatlama oldu ve ilk ilişkide hamile kaldım ama düşük yaptım ikincisindede klomen kullandım ilk seansta çatlama olmadı 3 gün sonra gittim çatlama olmuştu 18mm di ondadailk ilişkide hamile kaldım şimdi kızım 8 aylık senin doktorun niye tekrar ilaç verdi anlamadım hem doğal yolla kalabiliyormuşsun birde ilkinde çatlama olmadıysa istediği gibi ikincisinde belki olurdu sen doktoruna bir sor en iyisi..

canım ben klomen kullandıktan sonra hamile kaldım ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ilkinde ilacı kullandım ilk muayenede çatlama oldu ve ilk ilişkide hamile kaldım ama düşük yaptım ikincisindede klomen kullandım ilk seansta çatlama olmadı 3 gün sonra gittim çatlama olmuştu 18mm di ondadailk ilişkide hamile kaldım şimdi kızım 8 aylık senin doktorun niye tekrar ilaç verdi anlamadım hem doğal yolla kalabiliyormuşsun birde ilkinde çatlama olmadıysa istediği gibi ikincisinde belki olurdu sen doktoruna bir sor en iyisi..

doktorumu degistirdim bana senin doktorun cok gec cagırmıs su anda yumurta yok ama belki catlama oldu bitti suan hamile bile olabılırsın dedi ve folik asitle progestan vardi:)

Back
X