Gonal f ile büyümeyen yumurta

91Ayse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
6
0
1
32
Arkadaşlar merhaba, pcos rahatsızlığım var. Geçen yıl şubat ve temmuz aylarında 2kez düşük yaptım. Sonrasında bir tedavi görmedim. (Kendiliğimden hamile kalabiliyorum diye. )Fakat bu zamana kadar denedik ve olmadı diye bu yıl Mayıs ayının sonunda tedaviye başladık. İlk ay önce tarlusal kullandım adet olmak için. Sonrasında günde 2 kez şeklinde klomene başladık. Ama doktorum vücudumun klomene yanıt vermediğini bidaki ay tekrar deneyeceğimizi söyledi. Bu ay tekrar tarlusal kullanarak adet oldum. Bu defa günde 3kez klomen verdi. Klomen bitince gonal f isimli iğneye başladık 187,5 ml olarak 3gün vurundum iğneyi. Bugün kontrole gittiğimde yok senin vücudun bu iğneye de tepki vermiyor ml büyümemiş yumurtaların dedi. 2gün daha vuralım Salı tekrar kontrole gel dedi. Dozu 200ml çıkardı. Ama Salı da büyümemiş olursa artık bi tüp bebek merkezine görünmenizi tavsiye edicem dedi. Okadar umudumu kırdı ki çok mutsuzum. Tüp bebek için maalesef maddi olarak hazır değiliz. Sizce büyür mü salıya kadar yumurtalarım? Var mı böyle birşey yaşayan arkadaşlar? Biliyorum uzun oldu biraz ama umuda ihtiyacım var 😰

Back