- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşimin 2 iş arkadaşıyla ailecek görüşüyoruz çokta iyi anlaşıyoruz.hepimizin birer çocuğu vardı kararlaştırıp ikincileri de yaptık peşpeşe.en son ben doğurdum.aramızda karar almıştık.bebeklere altın büyük çocuklara da giysi türünden bişey alıcaktık.onların ikisininde ilk çocukları erkekti.biz her ikisinede mont aldık.ama onlar bize geldiğinde sadece bebeğimize altın getirdiler kızıma hiç bişey almamışlardı.bir umut belki sonra alırlar derken 3 ay bitti ne lafı var ne kendisi((bu duruma çoooook üzüldüm benim çocuğumun hiç mi değeri yok onların çocukları yanında.altın almasalardı yavrumu sevindirselerdi. çokk kırıldım unutmuş olmalarına imkan yok en azından montu gördüklerinde hatırlarlar değil mi?şimdi görüşüyoruz ama benim içim çok kırgın.mesele hediye değil değer meselesi.siz benim yerimde olsanız ne yapardınız bu durumda??
aynen bende aramızda anlaştığımız için bu kadar kırgınım zaten.hastaneye çiçek ve kapı süsü götürdük bize birinden onlara gelen çiçeklerden biri geldi,diğerinden son anda uydurulmuş dandik bi kapı süsü geldi hiç önemsemedim kırılmadım.ama bu duruma çok üzülüyorum kafama takıyorum.geçen azcık çıtlattım.konuşurken kızımın kardeşini kıskanıp kıskanmadığından bahsediyorduk bende hiç kıskanmadığını sadece kardeşine hediye geldiğinde niye kime bana bişey almıyo dediğini söyledim eee daha ne diyim ama karşı taraftan yine ses çıkmadı(((
nerden biliyorsunuz onlara gelen hediyenin size geldiğini kapıda nöbetmi tutunuz ne geldi ne gelmedi diye
hediyenin güzeli çirkini olmaz
sizin çirkin dandik dediğiniz şeyi belki o arkadaşınız beyenerek aldı
sizin aldığınızada o dandik dedi
zevkler ve renkler tartışılmaz
bukadar
hediye peşinde koşmayın bence
çocuklarınızla birlikte olmanın zevkini çıkarın
eşimin 2 iş arkadaşıyla ailecek görüşüyoruz çokta iyi anlaşıyoruz.hepimizin birer çocuğu vardı kararlaştırıp ikincileri de yaptık peşpeşe.en son ben doğurdum.aramızda karar almıştık.bebeklere altın büyük çocuklara da giysi türünden bişey alıcaktık.onların ikisininde ilk çocukları erkekti.biz her ikisinede mont aldık.ama onlar bize geldiğinde sadece bebeğimize altın getirdiler kızıma hiç bişey almamışlardı.bir umut belki sonra alırlar derken 3 ay bitti ne lafı var ne kendisi((bu duruma çoooook üzüldüm benim çocuğumun hiç mi değeri yok onların çocukları yanında.altın almasalardı yavrumu sevindirselerdi. çokk kırıldım unutmuş olmalarına imkan yok en azından montu gördüklerinde hatırlarlar değil mi?şimdi görüşüyoruz ama benim içim çok kırgın.mesele hediye değil değer meselesi.siz benim yerimde olsanız ne yapardınız bu durumda??
eşimin 2 iş arkadaşıyla ailecek görüşüyoruz çokta iyi anlaşıyoruz.hepimizin birer çocuğu vardı kararlaştırıp ikincileri de yaptık peşpeşe.en son ben doğurdum.aramızda karar almıştık.bebeklere altın büyük çocuklara da giysi türünden bişey alıcaktık.onların ikisininde ilk çocukları erkekti.biz her ikisinede mont aldık.ama onlar bize geldiğinde sadece bebeğimize altın getirdiler kızıma hiç bişey almamışlardı[/B].bir umut belki sonra alırlar derken 3 ay bitti ne lafı var ne kendisi((bu duruma çoooook üzüldüm benim çocuğumun hiç mi değeri yok onların çocukları yanında.altın almasalardı yavrumu sevindirselerdi. çokk kırıldım unutmuş olmalarına imkan yok en azından montu gördüklerinde hatırlarlar değil mi?şimdi görüşüyoruz ama benim içim çok kırgın.mesele hediye değil değer meselesi.siz benim yerimde olsanız ne yapardınız bu durumda??