• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birileriyle dertleşmeye çok ihtiyacım var

siz korkup sindikçe daha çok üzerinize gelecektir, cesaretli olun herkes hata yapar hata yapmak biz insanlara mahsustur, sizin yapacağınız biran evvel bu adamdan kurtulmak kızınız ve annenizle yaşamınıza kaldığınız yerden devam etmek canım....

savcılığa şikayet etsene. ne diye korkuyorsun bir itin havlamalarından....
erkek olsa bir bayana tehditler savurmaz zaten.
onun erkekliği ancak lafta kalır ama sen bir anne olarak hiç korkma, savcılığa git ve o şerefsizi şikayet et.
bak bir daha dolanıyor mu ayaklarının altında....

kime şikayet edicem savcılığa gitmeyi düşündüm fakat görüyoruz ki devlet sahip çıkmıyor

sağol canım benim ama biz o devreyi geçtik bende çok bağırıp çağırıyorum ama bişey değişmiyor olan bana oluyor boğazlarım yırtılıyor bağırmaktan sonra bne doktorlara

ya kim oluyor ki o pislik. kocan mı baban mı? vur tekmeyi kıçına defolsun gitsin. değer mi allasen şu 3 günlük dünyada deli kahrı çekmeye......
senin yerinde kızın olsaydı nasıl hareket etmesini isterdin ?

madem hayatınızı zindana çevirmiş ölümü düşünür olmuşsunuz devam etmesi için uğraşmak neden tehditse korkuysa şikayet edin uzaklaşsın sizde yok seviyorum aşığım diyosanızda bu sevgi denen şey şiddetle küfürle yürüyen birşeymi ölmek istiyosunuz canınıza yetmiş ama ayrılmıyosunuz

sağol canım benim ama biz o devreyi geçtik bende çok bağırıp çağırıyorum ama bişey değişmiyor olan bana oluyor boğazlarım yırtılıyor bağırmaktan sonra bne doktorlara

korktuğunu belli etme arama beni birdaha arasan savcılığa gidiyorum de ve git gerçektende tabi kurtulmaya niyetin varsa.. bende bir anneyim ve evladım için dünyayı yıkarım herhalde ki biri beni çocuğumla tehdit edecek valla adamın biryerlerini keser eline veririm arkamada dönüp bakmam.. öncelikle senin kesin bir karar vermen gerek

Bak arkadaşım birbirimize yardımcı olabilmek için burdayız.
Tehdit ettiği konu ne?
Her insan hata yapar,geçmişte yaptığınız bişeyle ilgili mi tehdit ediyor??

geçmişte yaptığım hata şu çakma facebook hesabım vardı orada bir kaç erkekle konuştum ama asla cinsellik yada öle bişey değil sadece konuşma ama onun için bunlar hata oldu adamları bulmuş konuşmuş ben onlarla falan beraber olmuşum öle şeyler diyor ama ben yapmadım sadece konuştum bunu defalarca söylememe rağmen inanmıyor

korktuğunu belli etme arama beni birdaha arasan savcılığa gidiyorum de ve git gerçektende tabi kurtulmaya niyetin varsa.. bende bir anneyim ve evladım için dünyayı yıkarım herhalde ki biri beni çocuğumla tehdit edecek valla adamın biryerlerini keser eline veririm arkamada dönüp bakmam.. öncelikle senin kesin bir karar vermen gerek

bir kere çocuğumla tehdit etti evini bastım benden beklemediği bir tepkiymiş bir de sülalesine rezil olmuş haftalarcada onu kafama taktı durdu.Evet kesinlikte artık kurtulmam lazım ilk zamanlarda o kadar iyi bir insandıki gerçekten 2. evliliğimi yapmayı düşünüyordum ne kadar salakmışım ben ya

kime şikayet edicem savcılığa gitmeyi düşündüm fakat görüyoruz ki devlet sahip çıkmıyor

e ne yapacaksın peki hem kendi hayatını hem kızının geleceğini bu adam için yok mu sayacaksın?
birşeyler yapmalısın artık değil mi?
polise git, savcıya git. birşeyler yap. seni sindiremediğini göstermelisn.....

ya kim oluyor ki o pislik. kocan mı baban mı? vur tekmeyi kıçına defolsun gitsin. değer mi allasen şu 3 günlük dünyada deli kahrı çekmeye......
senin yerinde kızın olsaydı nasıl hareket etmesini isterdin ?

ben kızıma sonuna kadar destek olurdum kurtulması için fakat annem bana destek olmaz

Erkek arkadaşınızın amacı ne anlayamadı.
Sizinle evlenmek mi istiyor
Beraber yaşamak mı istiyor maddi olarak destek mi
Siz ayrılmak istediğiniz için mi sizi tehdit ediyor.

off canım ya içinde bulunduğun stresi sıkıntıyı tahmin edebiliyorum.ama bak biçok arkadaşımız git şikayetçi ol demiş.mutlaka şikayet etmelisin.hatta sana tehdit msjı falan atıyorsa onu silme ses kaydı falan yap.elinde delil olsun.ama kortuğunu belli edersen daha fazlasını yapacak sana sakın belli etme.sen şikayetçi olmazsan bu adam biner tepene bizden söylemesi

e ne yapacaksın peki hem kendi hayatını hem kızının geleceğini bu adam için yok mu sayacaksın?
birşeyler yapmalısın artık değil mi?
polise git, savcıya git. birşeyler yap. seni sindiremediğini göstermelisn.....

çok haklısın sanırım bişeyler yapmam lazım evet

off canım ya içinde bulunduğun stresi sıkıntıyı tahmin edebiliyorum.ama bak biçok arkadaşımız git şikayetçi ol demiş.mutlaka şikayet etmelisin.hatta sana tehdit msjı falan atıyorsa onu silme ses kaydı falan yap.elinde delil olsun.ama kortuğunu belli edersen daha fazlasını yapacak sana sakın belli etme.sen şikayetçi olmazsan bu adam biner tepene bizden söylemesi

bindi zaten canım tepemde yüzsüz inmek bilmiyor

bir kere çocuğumla tehdit etti evini bastım benden beklemediği bir tepkiymiş bir de sülalesine rezil olmuş haftalarcada onu kafama taktı durdu.Evet kesinlikte artık kurtulmam lazım ilk zamanlarda o kadar iyi bir insandıki gerçekten 2. evliliğimi yapmayı düşünüyordum ne kadar salakmışım ben ya

biz kadınlar neden böyleyiz :31::31::31:
3 gün yine iyi yüzünü gösterse koşa koşa kollarına atlayacaksın demekki. hala eskiden çok iyiydi. yok ben hata yaptım da oda kötü oldu diyorsun.
önce annesin sen, valla gönlün varsa ayrılmaya yapacağını biliyorsun. ne diyeyim kızına çok üzüldüm :((
keşke daha cesur bir annesi olsaymış.....

Zaten başından bi evlilik geçmiş.Senin dahada dikkatli olman lazım.Ezdirme lütfen kimseye kendini.Tekrar evlenip boşanmakmı?Yoksa sevgiliyken resti çekmekmi.?
Annen,sen ve kızın birlik olun..
Rabbim yardımcınız olsun..
Sen eminm çok güçlü bir kadınsın.

Erkek arkadaşınızın amacı ne anlayamadı.
Sizinle evlenmek mi istiyor
Beraber yaşamak mı istiyor maddi olarak destek mi
Siz ayrılmak istediğiniz için mi sizi tehdit ediyor.

maddi açıdan zaten 3 yıldır sırtını bana dayadı.Derdi ilgi göstermiyormuşum suçum bu

büyük konuşmak istemiyorum ama gerçekten bu konuda empati yapamıyorum. durumun ortadayken neden kredi çekiyorsun ki.. bunu o kadar çok okuyoruz ki burada hayatında hiç bir vasfı olmayan bir erkek için borca giriyor kadınlar sonra tek kalıyor bu konuda.. bazı erkeklerin kadınları garantör olarak görmesine çok kızıyorum. yani çevresinde hiç borç alacağı başka biri yok mu da arasında hiç bir bağ olmayan üstelik durumu ortada olan bir kadına kredi çektiriyor. ha erkek arkadaşmış vs ama benim aklım bu kadar yüzeysel bir ilişkiyi basmıyor.

Zaten başından bi evlilik geçmiş.Senin dahada dikkatli olman lazım.Ezdirme lütfen kimseye kendini.Tekrar evlenip boşanmakmı?Yoksa sevgiliyken resti çekmekmi.?
Annen,sen ve kızın birlik olun..
Rabbim yardımcınız olsun..
Sen eminm çok güçlü bir kadınsın.

teşekkür ederim evet çok şeyler yaşadım babamın yüzünden kocamın yüzünden ama yıkılmadım şimdi bu Allahın cezası kızımla ilgili tehdit edince elim ayağım bağlanıyor

teşekkür ederim evet çok şeyler yaşadım babamın yüzünden kocamın yüzünden ama yıkılmadım şimdi bu Allahın cezası kızımla ilgili tehdit edince elim ayağım bağlanıyor

kızınla nasıl tehtit ediyor?aklıma gelen şey mi yoksa

maddi açıdan zaten 3 yıldır sırtını bana dayadı.Derdi ilgi göstermiyormuşum suçum bu

al işte asalağın önde gideni. hiç bir halt yapamaz. kadının sırtından geçinen adam ne yapabilir ki. anca karı gibi dır dır dır.
yok öldürürüm yok keserim....
gel kessin bakalım tavuk mu kesiyormuş haspam.
hiiç korkma. vur tekmeyi. et şikayetini. kavuş huzurlu yaşamına.

Back
X