- 26 Temmuz 2016
- 1.486
- 1.175
- 133
merhaba arkadaşlar öncelikle kandilimiz mübarek olsun.Kızlar bunaldım çok ben çevrem yeni olduğu için eş dost kimsem yok siz bari dinleyin beni daha öncede yazdım birkaç kez eşimden şüphelendim ama hep boş çıktı ama kafam ara ara bulanıyor belkide sebebi babamdır çünkü babam bi kadın için annemi ve beni terk etti neyse eşim suan oturduğumuz memleketten dolayısıyla da cevresi var ama ailesi vefat ettiği için kimsesi yok benden önce bir sevgilisi varmış 9-10 ay çıkmışlar bana söylediği onu sevmedim ama o beni çok seviyordu e bende yalnızdım tlf ucunda birinin olduğunu bilmek güzeldi ama sonu olmadığıda belliydi dedi neyse biz şimdi 10 aylık evliyiz ve 2-3 aydır eşim kızın çalıştığı şirkete uğramak zorunda orayla anlaşma yapıldı mecbur yani gitmeye normalde şirket kıyafetiyle çalışır ama o şirkete gideceği zaman sivil giyiniyor gerçi bunuda her zaman yapmıyor 2-3 haftada bir yapıyor ve sanki farklı düşünme der gibide o şirkete gittiği gün sivil giyinmişse akabindeki günlerde sivil giyiniyor birkez konuyu o kıza getirtim ya ne Tuğba'ymıs bi bitmedi ben bitirdim sen hala bitiremedin niye onun adı bizim evimizde geçiyor dedi ama bilemiyorum ya aklıma takılıyor işte sonrada surat yapıyorum sabah yılısıyo sarılıyo falan soğuk durdum suratım 5 karış yine itici kuvvet olmuşsun sabah sabah itiyorsun beni diyo acaba kıskandırmak için yapabilirmi birara umursamaz davrandım hatta parfüm sıktım üstünede bozuldu normal şirket kıyafeti giymeye başladı ve sen beni niye kıskanmıyorsun falan dedi şimdi üstüne düşüyorum yine başladı buarada bizim kavgamız gülültümüz olmaz hatta çok uyumlu ve eğlenceli bir çift olduğumuz söylenir nasıl davranıyım ben bilemiyorum
Dip not: sunuda düşünüyorum bir insan bi halt yiyecek olsa şirket kıyafetini giyer beni işe bırakır zaten evimizin önünden geçiyor uğrar 2 dk değişir üstünü öyle gider benim ruhum bile duymaz ayrıcada öyle sac bas düzeltme parfümlenme vs yapmıyor sadece sivil giyinir
Dip not: sunuda düşünüyorum bir insan bi halt yiyecek olsa şirket kıyafetini giyer beni işe bırakır zaten evimizin önünden geçiyor uğrar 2 dk değişir üstünü öyle gider benim ruhum bile duymaz ayrıcada öyle sac bas düzeltme parfümlenme vs yapmıyor sadece sivil giyinir