Birileriyle ilişki yaşamayı hem istiyorum hem istemiyorum

pportakall

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.732
14.003
248
29
4 senelik erkek arkadaşımdan yeni ayrıldım. Ben cok cilveli hayat dolu biriyim. Erkek arkadaşım ise tam tersiydi. Yani ona yaptığım cilveleri duvarlara yapsam dile gelirdi. Özetle sevgisini sadece söyleyip belli etmemesinden ve ilgisinin yetmemesinden ayrıldım. Ama her an ona mesaj atasım geliyor. Hiç flört edemedim erkek arkadaşımla sarılmak öpüsmek bunlar güzel şeyler ama flört etmekten beklentim heyecan duyması,yanımda cıvıl cıvıl olması,32 diş gezmesi,bir sonraki bulusmayı gözlemesi,beni cekici bulması,kaybetmemek icin cabalaması vs.. bu yüzden birileriyle tanışıp flört etmeyi,kendimi değerli hissetmeyi istiyorum. Ama sanki biriyle tanisip bir sey yaşarsam onu aldatmış gibi hissedeceğimden korkuyorum kimse de çekici gelmiyor. En kötüsü de ya dayanamayıp tekrar mesaj atarsam ? Araftayım bu hissettiklerim normal mi

Öyle insanlar odunlara denk gelir kendimden biliyorum. 6 senedir bir kalas la evliyim. Ona hazirlandigim gibi baktigim gibi hatta karşısında dans ettiğim gibi kedicik misali 😂 başkasına etseydim şimdiye dile gelmiş kafayı yemişti ama yok adam perde kapatıyor evde düşün yani o yüzden çok çabalama senin kaderinde kalaslar var 😂

Öyle insanlar odunlara denk gelir kendimden biliyorum. 6 senedir bir kalas la evliyim. Ona hazirlandigim gibi baktigim gibi hatta karşısında dans ettiğim gibi kedicik misali 😂 başkasına etseydim şimdiye dile gelmiş kafayı yemişti ama yok adam perde kapatıyor evde düşün yani o yüzden çok çabalama senin kaderinde kalaslar var 😂
Ben bu kaderi değiştirmek istiyorum :KK12: bir sonraki bulusma icin plan yapan birini istiyorum.

Öyle birisini bulman için sex öncelik olmalı ki adam beklemeli o günü. Yoksa kimse kuru kuru beklemiyor maalesef en azından benim tanıdığım kadarıyla 😂😂😂😂

Öyle birisini bulman için sex öncelik olmalı ki adam beklemeli o günü. Yoksa kimse kuru kuru beklemiyor maalesef en azından benim tanıdığım kadarıyla 😂😂😂😂
Benim arkadaslarımın sevgilileri bekliyor illa cinsellik olması gerekmez (karşı değilim cinselliğe) birinin yanında güzel vakit gecirdiğin icin heyecan duyduğun için bir sonraki bulusma icin çaba göstermeli bazı kızlar erkek arkadaşlarına o kadar kötü davranıyorlar ki benim ağzım açık kalıyor ama erkek kapisinda köle oluyor kıza bakıyorum yani güleryüz yok çok güzel de değil(toplumun güzellik standartına göre konusuyorum) internete yazsak hep erkekler güleryüzlü bakımlı neseli kibar kadınlardan hoşlanır çıkar iliski de bunlar tutmuyor ama :110:

Benim arkadaslarımın sevgilileri bekliyor illa cinsellik olması gerekmez (karşı değilim cinselliğe) birinin yanında güzel vakit gecirdiğin icin heyecan duyduğun için bir sonraki bulusma icin çaba göstermeli bazı kızlar erkek arkadaşlarına o kadar kötü davranıyorlar ki benim ağzım açık kalıyor ama erkek kapisinda köle oluyor kıza bakıyorum yani güleryüz yok çok güzel de değil(toplumun güzellik standartına göre konusuyorum) internete yazsak hep erkekler güleryüzlü bakımlı neseli kibar kadınlardan hoşlanır çıkar iliski de bunlar tutmuyor ama :110:
Yazdıklarının en başında dedim kesin o kadınlarda kalas gibidir çünkü sen ne isen tam tersi kişi çıkar karşına maalesef canım yine dediğim noktaya geldin senin gibi değiller ama onlarda senin hayal ettiklerin var sende de onların ki gibi yok. Maalesef bu hayat böyle. Düzen bu canım.

Back
X