Birileriyle konuşmaya ihtiyacım var..İyi mi yaptım, kötü mü?

çok ıyı yapmışsın cnm tenrık ederım en guzelı bu olsa gerek
yalan söylemeyelımkı ne söyledığımız unutmayalım sende hep doğruyu söle tatlım

bence de en iyisini yapmışsın canım..annenle bu zamana kadar herşeyini paylaştıysan böyle önemli bir konuyu paylaşmaman iyi olmazdı annen daha sonra farketseydi üzülürdü,nerde yanlış yaptım da bunu bana söylemedi diye....senin yapacağın annenin sana güveni sonsuz demek ki bencede öyle olmalı..güvenini sarsacak şeyler yapma..her zaman olduğu gibi herşeyini paylaş..sonuçta karlı çıkacağına eminim canım benim..anneler herzaman için en iyi en samimi dostlarımızdır...

ebeğim ne var söylemeyecek bunda tama annenleçok iyi anlaşabilrsin deee sevgili ayrı anne ayrı bebeğimm....

neden çekindin ki bundan ileride böyle arkdaş gibi bi annen olduğuna neden daha önceden söylemediğine üzülebilrsin bile canım.... ne güzel bundan sonraki gelişmeler daha güzel olacak annenle tanıştırısınn beraber gezersiniz ..... daha güzel anılar seni bekliyorr .. üzüelecek bişey yok bunda bebeğimmm .. annene dersin hislerimden emin olamadığım için sana abana aldığı hediyeleri kendim aldım demiştim anne ama içim hiç rahat olmadı bunu bil dersin canım ne diyecek annen ... takma kafana bu kadar ... başka dertlerin olmasın bebeğişimm

Canım benim bende üniversitede okurken anneme herşeyimi anlatırdım benden hoşlananlardan teklif edenlere kadar,hatta arkadaşlarım çok kızarlardı ama annem o kadar olgun karşılardıki hiçbişey söylemez çok normal derdi son sınıfta şimdi eşim olan kişiyle flörtümüde söylemekte bi sakınca hissetmedim hatta onu annemle tanıştırdım bile ama ne hikmetse o olgun tavırlar sergileyen kişi gitti yerine başkası geldi sanki,hatta ciddi düşündüğümüzü söylediğimde istemedi eşimle evlenmemi sürekli beni kontrol etmeye başladı ve hiç rahat hareket edememeye başladım sanırım iş ciddiye binince anneler kızlarını herkesten kıskanıyorlar inşallah annen bu tavrını sürdürür tatlım paylaşmak insanı rahatlatıyor en azından vicdan azabından kurtuluyorsun umarım seninkide sonradan benimkinin yaptığını yapmaz:)

bence en mantıklı ve dogru olanı yapmışın annenınde kımselere veremem demesı.........
dogal yanı .......senın ciddi oldugunu ve sevgınızınde ciddi oldugunu görünce belki........
baskasıyla paylaşmak istemıyor..........yuvadan gıdecen duygularınada kapılıyor olabılır......
için rahat olsun canım...........en guzeli söylemekti saklasan annen dahada üzülebilirdi.........

En doğrusunu yapmışsın canım. Benimde annem herşeyimi bilirdi halada bilir.. Ana gibi yar olmaz diye boşa dememişler.. Bende anlatırdım herşeyimi hemde gün içerisinde ne yaptığımı kimin bana ne dediğini. çünkü annen seni karşılıksız seven tek insan bu dünyada onun bilmesi gerek ki eğer sen yanlış birşey yapıyorsan sana engel olsun. en güzelini yapmışsın.

Son düzenleme:
Back
X