Aşılama Birinci alamamd tutmad

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

puduhepa

Guru
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
139
4
296
İstanbul
28 Haziranda ilk aşılamam yapılmıştı,demin değerimin 0,31 olduğunu öğendim.Doktor negatif dedi.Çok ağladım,ama hayırlısı olsun..:Saruboceq::Saruboceq:

28 Haziranda ilk aşılamam yapılmıştı,demin değerimin 0,31 olduğunu öğendim.Doktor negatif dedi.Çok ağladım,ama hayırlısı olsun..:Saruboceq::Saruboceq:

canım hayırlısı buymuş dediğin gibi pes etmek yok Allah nasip edene kadar yola devam biz elimizden geleni yapalım takdir Allahtan:teselli:

26 sında da benim yapıldı sonuç 1.58 çıktı. üzülme desem de üzülüyor işte insan. sanki hiç olmayacakmış hissine kapılıyorum ne yalan söyleyeyim. fakat burada o kadar çok ilk ikinci üçüncü tutan olduğunu söyleyen var ki ne yapalım Allahtan ümit kesilmez. şimdi kafam karmakarışık yaptırıp yaptırmama konusunda sen ne yapacaksın???

Merhaba Geshenk..Benim de kafam çok karışık,sanırım uzun zaman denemeye kalkmayacağım.Doktor ikimizde de sorun olmadığını söylüyor.Ama ben şu anda çocuk istiyor muyum onu bile bilmiyorum.Dedim ya çok karışığım,hayırlısı olsun.Sen ne yapacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…