- 14 Kasım 2009
- 480
- 183
- 628
- Konu Sahibi Nazlican333
-
herkese günaydın benim kızım 23.10.2010 doğumlu. Bu sene birinci sınıf olarak ilkokula başladı. Fakat başladığı günden itibaren öğretmenin hiçbir dediğini yapmıyormuş. Öğretmende bunun yaşı küçük bir sene daha anaokuluna gitsin diyor boyu da küçük benimkinin. Kızımla konuştum öğretmenimi sevmiyorum diyor. Öğretmende iyi çalışkan biri aslında ne yapacağımı bilemedim. Sınıf değiştirirsem buna alışır her problem yaşadığında bu tarz bir şey ister diye bunu da yapmak istemiyorum. Çaresizim yardım ne olur.
Okulun rehberlik servisi ile görüşün eğer öğretmenle tekrar görüşün eğer anasınıfına gönderin diyorsa anasınıfına gönderin eğer böyle olursa birşey öğrenemez.herkese günaydın benim kızım 23.10.2010 doğumlu. Bu sene birinci sınıf olarak ilkokula başladı. Fakat başladığı günden itibaren öğretmenin hiçbir dediğini yapmıyormuş. Öğretmende bunun yaşı küçük bir sene daha anaokuluna gitsin diyor boyu da küçük benimkinin. Kızımla konuştum öğretmenimi sevmiyorum diyor. Öğretmende iyi çalışkan biri aslında ne yapacağımı bilemedim. Sınıf değiştirirsem buna alışır her problem yaşadığında bu tarz bir şey ister diye bunu da yapmak istemiyorum. Çaresizim yardım ne olur.
Yavrunuz 72 aylık olmuyormu ?
alışacak zamanla bende de anasınıfına falan vermeyinkızım 71 aylık istediği zaman herşeyi çok güzel ve dikkatli bir şekilde yapıyor. Neden yapmıyorsun diyorum öğretmen çok şey veriyor diyor. Bir de ben çalıştığım için okuldan sonra etüt merkezine gidiyor. Orada da istemiyor ama yapıyormuş. Yapınca da düzgün yapmak için yavaş yapıyor biraz. İki yılda anaokuluna gitti.
etüt merkezi fazla değil mi o yaş bir çocuk için.bakıcı bulsanız çocuk etüt merkezi yerine rahat edeceği evine gelse dersten çıkıp derse girmese daha iyi olmaz mı?kızım 71 aylık istediği zaman herşeyi çok güzel ve dikkatli bir şekilde yapıyor. Neden yapmıyorsun diyorum öğretmen çok şey veriyor diyor. Bir de ben çalıştığım için okuldan sonra etüt merkezine gidiyor. Orada da istemiyor ama yapıyormuş. Yapınca da düzgün yapmak için yavaş yapıyor biraz. İki yılda anaokuluna gitti.
odevlerıde orada yapıyorlar acıkcası, etutte yapmasa evde yapacak ama cocuk kafa olarak rahatlayamadan dırek bu olaya gırıstıgı ıcın bunalmıs olabılıretüt merkezi fazla değil mi o yaş bir çocuk için.bakıcı bulsanız çocuk etüt merkezi yerine rahat edeceği evine gelse dersten çıkıp derse girmese daha iyi olmaz mı?
Henüz 1.sınıf etüt merkezi için çok erken etüt merkezinden alın bence 3.sınıf vs olsa tamamda 1.sınıf çok erken zaten belirli yaştan sonra lise giriş sınavı,ygs derken hep gidecek dershanelere bari en azından 3 yıl gitmesin çocuk.kızım 71 aylık istediği zaman herşeyi çok güzel ve dikkatli bir şekilde yapıyor. Neden yapmıyorsun diyorum öğretmen çok şey veriyor diyor. Bir de ben çalıştığım için okuldan sonra etüt merkezine gidiyor. Orada da istemiyor ama yapıyormuş. Yapınca da düzgün yapmak için yavaş yapıyor biraz. İki yılda anaokuluna gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?