• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birinden çok hoşlanıyorum ama aşırı utangacım

pimiceken

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2015
3
0
1
32
Aynı okuldayız. Oldukça sık görüyorum ama göz göze gelmeye çalışamayacak kadar çekingen biriyim. Sadece bir kere konuştuk ve oldukça kısaydı, ismimi bildiğinden bile emin değilim yani. Sınıfa geç geldiğinde falan kapıdan girerken o kadar çok heyecanlanıyorum ki bir daha derse odaklanmam bile mümkün olmuyor, kalbim deli gibi atıyor terliyorum falan. Bu haldeyken gidip muhabbet etmeye çalışsam bile kesin salakça şeyler söylerim ya da fazla çaresiz görünürüm. Sürekli internet üzerinden takip ediyorum, yaptığı her şeyi manyak gibi biliyorum. Burçlarla ilgili şeyler okuyorum sürekli, ona buna fal baktırıyorum. Ortak bişeyler görünce kendi kendime "o da mı şunu seviyormuş, bence çok uyumluyuz :)" falan deyip seviniyorum. Acınası bir haldeyim anlayacağınız.
Şu ana kadar ilişki yaşadığım kişiler hep gelip benimle konuştu, hiç çok çok hoşlandığım birine gidip "kahve içelim mi bi yerlerde" demedim ya da herhangi bir şekilde muhabbet başlatmadım.
Herhangi bir girişimde bulunmaktan tutun, onu unutma yollarına kadar her türlü öneriye açığım.

İsmini bilmediğin kişinin burcunu nasıl öğrendin ki?

Onun benim ismimi bildiğinden emin değilim, ben onunkini biliyorum tabi ki :) Yoksa nasıl takip edeyim deli gibi

Back
X