Ahhahah cok tatlisin.Evet hatta sitede degil application baya eglenceli oluyor.Okulun dedikodu sitesi mi?
Gossip girl mü orası? Blair sen misin?
Ama arkadas olarak yaklasirsam surekli oyle kaliriz diye korkuyorum.Ay bide ilerde hoslandigi kizlari fln anlatirsa cildiririm heraldeArkadaş olun, muhabbet kurun, onun da gönlü varsa o size gelsin, yoksa boşverin.
Kimse bulunmaz hint kumaşı değil.
Normal davranin, kaç kişinin peşinde olduğunu umursamayın , gözünüzde buyutmeyin .
Biraz eski kafalıyım bu konuda, erkek peşinden koşmak bana kadını degersizlestiriyor gibi geliyor.
Arkadaşlık kurmak gibi bir adım atılabilir ama fazlası sadece egosunu yukseltmeye yarar .
Altina player yazicaktim yanlis olmus. Iste kizlarla oynayan, ciddi dusunmeyen insanAltın player ne ola ki?
Altina player yazicaktim yanlis olmus. Iste kizlarla oynayan, ciddi dusunmeyen insan
Yaaaa cok guzelll, banada aynisindan bi tane lutfen.Allah bozmasin.Benimde başıma gelmişti. Kendimi belli etmek için yapmadığım şey kalmamıştı. Ve birgün tam umudu kesmişken gelip benden not istedi sınavda nerelerden çıkar gibisinden. Sonra takılmaya başladık 3 sene oldu. Akışına bırak ne kadar umursarsan çevresindeki diğer kızlar gibi olursun. Tanışıklığınız olsun fakat sen hep farklı ol :)
Bende de sifir ya daha cocugun yuzune bakamiyorum utancimdan anliycak diye ahhahahhaHe 'playboy' diyosun sen.
Arkadaş olmaya çalış, bir şeyler paylaş, birtakım konular hakkında tartışın vsvs.. böyle böyle aranız iyi olur herhalde. bende taktik sıfır ya.
Hiç birşey paylasmadiginiz biri size gelip sevdiğini söylese, neye bakıp karar verirsiniz?Ama arkadas olarak yaklasirsam surekli oyle kaliriz diye korkuyorum.Ay bide ilerde hoslandigi kizlari fln anlatirsa cildiririm heralde
Amin inşallah. Bak ilgi alanlarını falan öğren. İşe yarıyor bu. Farklı olursan farkedilirsin canım. Ay özledim o günlerimi ya yaşlanmışım :)Yaaaa cok guzelll, banada aynisindan bi tane lutfen.Allah bozmasin.
Şu tanımladığın insanı elde etmek istiyorsun emin misin? Ben önermem, elde edemezsin üzülürsün hadi ettin diyelim playboy çocuk yani yine üzülürsün ilgi gördüğü yere koşar çünkü.Altina player yazicaktim yanlis olmus. Iste kizlarla oynayan, ciddi dusunmeyen insan
Yani aslinda haklisiniz. Yani guzel oldugumu dusunuyorum.175 boyunda 52 kiloyum. Giyinisime felan dikkat ederim. Tarzimi begenen cok insan var ama bi bakan donup bi daha bakiyo mu ? Okulda hayir ama metrodaki yasli amcalar evet :)Hiç birşey paylasmadiginiz biri size gelip sevdiğini söylese, neye bakıp karar verirsiniz?
Çok dikkat çekici bir güzelliğiniz var mı? bir bakanın bir daha dönüp baktığı vs?
Bunun başka yolu yokta onun için söylüyorum :)
Ayy zaten gittigimiz ortamlarda surekli kulagim onda oluyor. Yani suan icin ortak ilgi alanimiz yok ama kulup baskani benim yakin arkadasim bize ikimizin yapicagi bi is ayarliycak.Zaten heyecanla o gunu bekliyorum.Amin inşallah. Bak ilgi alanlarını falan öğren. İşe yarıyor bu. Farklı olursan farkedilirsin canım. Ay özledim o günlerimi ya yaşlanmışım :)
Ortak olmasın ilgi alanlarınız canım sen ortakmış gibi göster. Birde erkekler zeki kadınlardan hoşlanır. Zekanı ortaya koy sevdiceği görünce aptallaşan bi cinsiz malumAyy zaten gittigimiz ortamlarda surekli kulagim onda oluyor. Yani suan icin ortak ilgi alanimiz yok ama kulup baskani benim yakin arkadasim bize ikimizin yapicagi bi is ayarliycak.Zaten heyecanla o gunu bekliyorum.
Zaten çok aktif bi insanım okulda dans ediyorum,tiyatroya gidiyorum, italyanca öğreniyorum vs.
Yaa demeyin öyle bu zamanlarda çok güzeldir kesin.
Ortak olmasın ilgi alanlarınız canım sen ortakmış gibi göster. Birde erkekler zeki kadınlardan hoşlanır. Zekanı ortaya koy sevdiceği görünce aptallaşan bi cinsiz malumArkadaşlarına da çok güvenme aşk meşk konularında. Ben güvendim hoşlandığım oğlana yazılmaya aramızı bozmaya çalışmıştı. Yani arkadaşlardan yardım bekleme sen yap farkettir kendini. Bu zamanlarda güzel ama monotonlaşıyor artık eskisi gibi heyecan kalmıyor :) o ilk zamanların tadı bambaşka :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?