• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birinden duydum ağda kısırlığa yol açıyormuş

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
ya ben bir arkadşımdan duydum cinsel organa yapılan ağda yumurtalıkları zedeliyomuş sarsılan yumurtalık kısırlaşıyomuşş siz yapıyomusuz jilet çok tahriş ediyo ağda kısırlığa yol açıyo e nolcak şimdi..

kendimi bildim bileli yapıyorum çok şükür hamileyim kısır değilim...

canım bencede dogru degıl agdanın taaaa yumurtaya ne zararı olabılırkı he ben gebe kalamıyorum ama benim eşimde sorun :roflol:

çok rahatşadım yaa oda almanyada bir doktordan duymuşş yapmaya tereddüt ediyodum ama yinede araştırılması lazım yaa..aniden sarsılıyor ve bu da yumurtalıkların sarsılmasına neden olmaz mı die bende düşünmüştüm

İlk defa duyuyorum..:1shok:
Bu kadar çok kadın nasıl kısır olmadı o zaman?şutarafagitti
Bence bilimsel veriler olmadan her söylenene inanmayın.:kahve:

bide doktor demiş ya o kafama takıldı benim yoksa tınlamazdım

......................................................................................................

Son düzenleme:
bide doktor demiş ya o kafama takıldı benim yoksa tınlamazdım

Böyle olmaz ki..
Doktor demiş.
Hangi doktor?
Adı nedir?
Uzmanlığı nedir?
Bir makale mi hazırlamış bu konuda?
Bir araştırması ve sonuçları var mıymış elinde?
Kusura bakmayın ama ben tüm bu veriler bana açıklanmadan kendi doktoruma bile güvenmem..:tomato:

doğruluk payı olduğunu zannetmiyorum...öyle olsa o kadar çocuk ortalıkta olmazdı...jilet firmalarının aparagas haberidir, yada yeni bir ürün piyasaya sürülecektir...

canım benım boyle zarar verseydı benım annem 6 tane dogurmazdı

olacak şey deyil sacma.Cogu kadının kısır olması lazım şaka yapmış heralde.

Arkadaşlar bana çok ilginç geldi, doğrusu inanmadım. O zaman kadınlar hiç spor yapmasın. Yumurtalıkları sarsılır.:)) Ha şöyle derse inanırım. Cilt için gerçekten sakıncalı. Cildin sarkmasına neden oluyor. Özellikle o bölge çok hassas. Bence yapılmaması gerek!!! Sağlıklı günler..

ben kısırlık yapıyor diye duymadım ama o bölgede uzun vadeden sonra hissizliğe neden oluyormuş mantıklı geldi bu çünkü o bölge zaten hassas((hassasda ne gelirsede onun başına geliyor))sırnaşık şey ve ağdada kolay bi iş değil sonuçta deri muhakkak hasar görür uzun vadeden sonra hissizliğe neden olabilir ama onun içinde pis pis mi dolaşıcaz canımkafamçokkarıştı temizlik imandan gelir yolumuzdan şaşmayalım bence yaptırma koşullarındaki temizliğe dikkat etmek kaydıyla tabiiki

daha neler uyduracaklar ya 40 yaşındayım ve ilk günden bu güne kadar ağda yaparım aslan gibi i oğlum var şıp diyede hamile kalırım yalaaaaaan inanmayın o pis gezmeyi sevvenlerin uydurması

Back
X