• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birinden elektrik almak

Hala uyanık birileri var mı?
Nasıl başlamam gerektiğini bilmiyorum:)
Ama bir sorum var
Bir insan tanımadığı birinden hoşlanır mı?
Bir tane komşum var yüz hatlarını bile bilmiyorum ama bazen yanımdan geçerken gözgöze geliyoruz ve inanılmaz derecede onu bana çeken bir akım oluyor.Bu aralar bayağı düşüncelerim de dolanıyor yani çok tuhafıma gidiyor açıkçası yüzünün gözünün bile neye benzediğini bilmiyorum ama gözlerinde kayboluyorum :KK43: bu çekim acaba karşılıklı mı? Yani ortada bir elektrik var
Kalbinizde biri yoksa olur. Sevmek sevilmek istediğinizden. Bu çekim geçici de olabilir. Hayırlısı diyelim.

oradaki gizem hoşunuza gidiyor bana kalırsa
arada bende de oluyor sadece uzaktan gördüğüm biri mesela
hiçbirşekilde tanımıyorum bir bakışı ya da yürüyüşü bi anda cezbediyo
ama aynı ortama girip konuşmaya başlayınca da tüm havası gidiyo bundan mı etkilenmişim diyorum ayy

Bu nasıl çelişki. Belki sadece gizem hoşunuza gidiyordur. Adam akıllı iyice bir bakın bakalım çekim devam edecek mi?🤔
Tuhaf ama gerçekten onunla karşılaştığımda sadece gözgöze geliyoruz o yüzden yğz ifadesinin aslında neye benzediğini bilmiyorum ve o da bana bakıyor bazen yanımdan geçiyor tekrar dönüp bakıyor
Kalbinizde biri yoksa olur. Sevmek sevilmek istediğinizden. Bu çekim geçici de olabilir. Hayırlısı

ama aynı ortama girip konuşmaya başlayınca da tüm havası gidiyo bundan mı etkilenmişim diy

ama aynı ortama girip konuşmaya başlayınca da tüm havası gidiyo bundan mı etkilenmişim diyorum ayy
Dış görünüşü falan dikkatimi çekmedi hiç sadece ondan aşırı derecede elektrik alıyorum ve merak ediyorum acaba bu elektrik karşılıklı mı?

Dış görünüşü falan dikkatimi çekmedi hiç sadece ondan aşırı derecede elektrik alıyorum ve merak ediyorum acaba bu elektrik karşılıklı mı?
onu bilemezsin olabilir de olmayabilir de
karşılıklı ise zaten ne yapar eder konuşmaya çalışır seninle
ama beklentiye de girme
ne hissettiğini anlayabiliyorum totalde bakınca ben de dış görünüş olarak ele almamıştım ama bir çekim var gibiydi
onun da sonradan gizem oldugunu çözdüm fıss yani

Hisleriniz karşılık mı değil mi bilemem ama yinede kendinizi çok kaptırmayın basit bir hoşlantı da olabilir.

onu bilemezsin olabilir de olmayabilir de
karşılıklı ise zaten ne yapar eder konuşmaya çalışır seninle
ama beklentiye de girme
ne hissettiğini anlayabiliyorum totalde bakınca ben de dış görünüş olarak ele almamıştım ama bir çekim var gibiydi
onun da sonradan gizem oldugunu çözdüm fıss yani

bir beklentim yok zaten:)
Kapı zilinden ismine bakıp Facebook hesabını buldum şimdi fotosunu açtım ve ona teşekkür ettim aslında hiç tipim değil ama uzun zamandır kimseden bir çekim almamıştım ve kalbim ölü gibiydi ,kalbimi tekrar canlandırdığı için ona teşekkür ettim:)

Kapı zilinden ismine bakıp Facebook hesabını buldum şimdi fotosunu açtım ve ona teşekkür ettim aslında hiç tipim değil ama uzun zamandır kimseden bir çekim almamıştım ve kalbim ölü gibiydi ,kalbimi tekrar canlandırdığı için ona teşekkür ettim:)
Fotoğrafa mı yoksa direkt adama mı teşekkür ettin?

Ya adam evliyse? Gözüne bakmadan bir yüzüğü neyi var mı baksaydınız

Tecrübe babında soruyorsaniz hiçbir yere varmaz böyle.Su an boşluktasiniz belki bilemiyorum.Ben sonu iyi biten hikaye görmedim böyle başlayıp .Bu olursa ilk olur benim içinde takipteyim hayırlısı.Yalniz dikkat edin flortoz bı tipdir sevgilisi vardır başınıza durduk yere rezillik olur.

Kapı zilinden ismine bakıp Facebook hesabını buldum şimdi fotosunu açtım ve ona teşekkür ettim aslında hiç tipim değil ama uzun zamandır kimseden bir çekim almamıştım ve kalbim ölü gibiydi ,kalbimi tekrar canlandırdığı için ona teşekkür ettim
Adam peçeyle mi dolaniyo ?
😂😂😂
Tecrübe babında soruyorsaniz hiçbir yere varmaz böyle.Su an boşluktasiniz belki bilemiyorum.Ben sonu iyi biten hikaye görmedim böyle başlayıp .Bu olursa ilk olur benim içinde takipteyim hayırlısı.Yalniz dikkat edin flortoz bı tipdir sevgilisi vardır başınıza durduk yere rezillik olur.
sanırım bulunduğum nçboşluktan kaynaklanıyo zaten dediğim bir beklentim yok

Kapı zilinden ismine bakıp Facebook hesabını buldum şimdi fotosunu açtım ve ona teşekkür ettim aslında hiç tipim değil ama uzun zamandır kimseden bir çekim almamıştım ve kalbim ölü gibiydi ,kalbimi tekrar canlandırdığı için ona teşekkür ettim

😂😂😂

sanırım bulunduğum nçboşluktan kaynaklanıyo zaten dediğim bir beklentim yok
Teşekkür ü nasıl ettiniz? Yazdinizmi yoksa öyle resmine bakarakmi? Sadece resmine bakarak deyin lütfen 😂

Neyse iyi bari sevindim en azından hayatında biri varmı bilmeden yazmamisiniz.Hayirlisi

Back
X