Birinden hoşlanıyorum bana davranşlarını çözemedim yardım edecekler varmı:)

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
Herkese merhaba arkadaşlar ben ünivversite birinci sınıf öğrencisiyim faccebookta biriyle konuşuyorum aynı okuldayız ama farklı kampüslerdeyiz ben kendisinden çok hoşlandım tam istediğim gibi biri ama biraz soğuk gibi :) ben silmiştim kendisini çünkü benle konuşmak istemiyor gibi gelmişti bide facebookta tanıştık sonuçta konuşacak ortak birşeylerimiz de yoktu neyse ben bunu sildikten 2 gün sonra baktm mesaj atmış kızlar (hiç beklemiyodm ben umursamaz diye düşünmüştüm kızlar ) hayırdır silmişssin :)demiş , bende benden rahatsız olduğnu düşündüm dedim oda niye senden rahatsız olyım biz kimseye kötü davranmayız kimseyi dışlamayz bi problem yada sorun teşkil etmiyorsun dedi neyse bende tamam falan dedim.. iki gün sonra selam naber yazdım oda iyi senden naber demiş böyle sohbet açldı ben seni gerçekten yakından tanımak istiyorum dedim oda tanışırız nasip olursa:) demiş arkadaşlar yaa sizce ben bundan sonra nasıl hareket etmeliyim sizce beni önemsiyor mu ne yapmaya çalışıyor kendini cool mu göstermeye yada ne biliyim hemen kız meraklısı gibi gözükmek istemiyor mu sizce anladı mı ondan hoşlandığımı? ben neyapayım bundan sonra arkadaşlar lütfen akıl verinn ondan gerçekten hoşalnıyorumm

Son düzenleme:

o çocukla yüz yüze gelmeden senden gerçekten hoşlanıp hoşlanmadığını bilmezsin.ama çocukla görüşürken doğal ol,kasma kendini.

Erkeklerin kesinlike üstüne düşme ve ilk adımı atma.
Bak ilk başta seni umursamayan adam sildiğin zaman mesaj atmış sonra sen yakından tanımak isterim yazınca bakarız tarzı konuşmuş.
Hoşlandığının farkında yani.
Yerinde olsam kesinlikle o yazmadan yazmam ve yazdığı zamanda üstüne düşmem, ilgisiz davranırım.
Bırak o senin peşinden koşsun yoksa erkekler değer bilmez.
Eğer sen üstüne düşersen bu iş olsa da değerini bilmeyecektir.
O senin peşinden koştuktan sonra bu iş istersen olur. Yok koşmazsa da zaten çocugun seninle hiç ilgisi yok demektir.
Hakkında hayırlısı olsun.

Bir kızın her zaman ağırbaşlı olması taraftarıyım.
Anladığım kadarıyla, çocuk senin ona olan ilginin farkında.
Silmene karşı bile 'beklemiyodum' derken, ve senin 'tanımak istiyorum yakından' demene, bakarız tarzı cevap vermeside bu ilginin farkında oldugunun gostergesi.
Bence daha fazla ilgilini gostermemelisin ve bağlanmamalısın.
Sen niyetini, ilgini belli etmişsin eğer onda bir sey varsa o da sana bi sekilde belli etcektir.
Şu durumda yapcak bir seyin yok bence daha fazla ilgini belli etme

bende daha fazla facebook üzerinden konuşmaya devam etme, ve yüzyüze gelirseniz ancak ikinizde birbirinden hoşlanıp hoşlanmadığı belli olur.
Senin daha ilgili yaklaşmana rağmen, o sana oldukça soğuk durmuş. Bence bu çok itici bir durum.
Yerinde ben olsaydım, daha da hayatta yazmazdım.

zamana bırak ilk adımı atmışsın pek bişii yapma bence...

bir de tanımadan bilemem tabi ama bu şekilde konuşanlar hep çok itici gelmiştir bana..."biz " ne demek yahu kaç kişi bunlar..."problem ya da sorun teşkil etmiyorsun" da hoş bi söylem değil...kabadayı dizisi replikleri gibi

fazla kasmış kendisini, söylediğim gibi zamana bırak

Son düzenleme:

Katılıyorum... Erkekler asla peşinden koşan kızlardan hoşlanmaz. o kızlar hep ceptedir onlar için. Kendileri peşinde koştukları kızları elde etmeye çalışır başarılı olamazlarsa cepteki kızlara döner ama tekrar gitmek üzere... Çok ilgisiz kalma tabii ama alttan alan taraf sen olma yoksa bu hep böyle devam eder...

internet üzerinden görüşmek pek mantıklı değil bence. yüzyüze görüşmeni öneririm. kaldı ki sen ilk adımı atmış, üzerine hoşlandığını da belli etmişsin. bence erken davranmışsın. onun mesajı da pek hoş gelmedi bana, cool takılmaya çalışmış ve bence seni pek önemsemeden özensiz yazmış. canını sıkmak istemem ama bana itici geldi. yerinde olsam daha fazla ileri adım atmam.

Evet internetten olduğu için hemen güvenip anlamak zor, fakat bu şekilde tanışıp uzuuun süren ilişkilerim oldu gayet doğal bir şekilde devam etti. Sonuçta o ilişkiler bitti ama sebebinin internetten tanışma ile alakası yoktu. Bence size karşı ilgisi var bariz, fakat siz üzerine gidince havaya girmiş gibi. Eğer gerçekten ilgileniyorsa tekrar adım atabilir. Ayrıca bu yaş grubunda genelde bu şekilde ilerliyor ilişkiler, yani yüzyüze konuşarak değil önce internet veya telefon üzerinden muhabbet, daha sonra buluşma. Çevremde gözlemlediğim durum bu oldu, sizinki de böyle olabilir, normal.

Silme face'inden. Eger onu hala istiyorsan, cok cocuksu bi hareket olur ikinci defa silmen.. Daha iliski baslamadan bu kadar trip atan kiz, iliskide ne olur diye dusunur cocukcagiz. Ilkinde size geri donmesi iyi olmus. Yoklugunuzu fark etmis. Sizin ona ilgi duydugunuzu soylemeniz cok dogru bi davranis olmasada keske yapmasaydin falan demeyecegim olan olmus.. Suandan sonra yapilmasi gerekilen bence ilginizi vs soylediginiz kisiden bir yakinlasma beklemektir. Siz yapmaniz gerekenden fazlasini yapmissiniz. Daha da ustelemeyin derim ben

bence sana ilgi duymuyo ama sildiğini görünce gurur yapmış ama şakaya vurmuş gibi geldi bana

2.ye silme bence, yine silersen umursadığını düşünür

silme öyle dursun sen yapcanı yapmıssın zaten daha fazlasına gerek yok

eğer ilgisi varsa emin ol gösterir kendini

bi de bu üni.de erkekler 1. sınıf kızlarla muhabbet kurmaya bayılır, bu da öyle bişeyin peşinde bence

çok umutlanma

koca 4 sene daha neleri çıkar karşına boşver :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…