• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birinden hoşlanıyorum ve babaannesi öldüü

smrtk

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
34
0
6
Aksaray
Onun beni sevdiği zaten biliyorum kendisi söyledi hayallerini filan anlatırdı işte bugün sabah babaannesi ölmüş yanındayım ben dedim filan 'yanlış anlama ama konuşmayalım biraz dedi' bende onu anladığımı söyledim okudu ama cevap vermedi sonra kötü gününde yanında olmak istiyorum dedim o da lütfen izin ver bana dedi bende özür diledim. şimdi ben ne yapmalıyım onu teselli mi edeyim kendi haline mi bırakayım?

böyle bı zamandada sevgı mesajı beklemeyın yanı çünkü resmen sevgılı değilsiniz anladığım kadarıyla bıraz sabırlı davranın

böyle bı zamandada sevgı mesajı beklemeyın yanı çünkü resmen sevgılı değilsiniz anladığım kadarıyla bıraz sabırlı davranın

tabii ki öyle mesajlar beklemiyorum benim de babaannem öldü yaşadığı şeyin farkındayım şuan ona daha mı çok ilgi göstermeliyim diyorum

tabii ki öyle mesajlar beklemiyorum benim de babaannem öldü yaşadığı şeyin farkındayım şuan ona daha mı çok ilgi göstermeliyim diyorum

bıraz zaman istemiş sizden bıraz kendı halıne kalsın çok üstüne düşmeyın derim bırakın o arasın

bi kaç gün ver ona,
zaten başta ilgilenerek belli etmişssindir ilgini,
biraz kafasını toparlasın 2-3 güne arar mesaj atarsın.. takama kafana bu kadar canım.

Nezaketiniz karşısında .ok kaba davranmış.
Babannesi ölmüş ama insan bu zamanlarda daha çok ister sevdiğini yanında.
Madem hoşlanıyor, beğeniyor.
Zamanı verin kendisine..
Hatta biraz daha uzun verin.
Telafi etsin bu kabalığını..

Onun beni sevdiği zaten biliyorum kendisi söyledi hayallerini filan anlatırdı işte bugün sabah babaannesi ölmüş yanındayım ben dedim filan 'yanlış anlama ama konuşmayalım biraz dedi' bende onu anladığımı söyledim okudu ama cevap vermedi sonra kötü gününde yanında olmak istiyorum dedim o da lütfen izin ver bana dedi bende özür diledim. şimdi ben ne yapmalıyım onu teselli mi edeyim kendi haline mi bırakayım?

Töbe töbee başlığı görünce babaannesini siz öldürdünüz sandım.

Cocuk yalnız kalmak istemiş. Bir erkek yalnız kalmak istiyorum dediğinde yalnız kalmak ister.

biraz zaman verin kafasını toparlasın üzüntüsünü yaşasın o gerektiğinde size dönüş yapıcaktır zaten

Back
X