Birinden hoşlanıyorum

solukbenizli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
72
1
36
İstanbul
Arkadaslar ben birinden hoslaniyorum hic ortak arkadasimiz tanisma ortamimiz falan yok baya bi arastirma yapip sadece adini ve soyadini ogrenebildm twitteri facebook adresi falanda yok sadece carsamba gunu gidecegi yeri biliyorm ve onu takip edip o sira tanismaya karar verdim ama cok farkli bi sekilde tanismam lazim abaza gibi gorunmek istemiyorum iz birakayim istiyorm filmlerde olur ya hani :) oyle bsey istiyorum lutfen yardimci olun hayal gucunuze ve fikirlerinize ihtiyacim var,simdiden saolun :)

Son düzenleme:
Abaza gibi görünmek nasıl oluyor ki.En fazla red cevabı alırsın.

Çok nazikçe,onunla tanışmak istediğinizi belirtin ve kahve içmeye davet edin.Yani başka ne yapılabilir bilemiyorum.

Burada türk flimlerindeki sahneler geliyor aklıma yanlışlıkla çarpışır ve elinizdeki kitapları düşürüverirsiniz ya da aynı otobüste düğmelerinizi birbirinize iliklersiniz

Türk fılımlerınde kı sahneler eskıde kaldı artık
Edız Hun gıbı adamlar mı kaldı sankı,

Neyse, bence gıt çarşamba günü
İlk önce kendını tanıt, senı uzun zamandır takıp edıyorum tanışmak ıstıyorum felan de
Ama sakın hoşlandım aşık oldum erıdım bıttım deme

neresiymiş ki gideceği yer nasıl bir ortam?açar açmaz senin başlığını gördüm panik oldum açıp bir anda okuyuvermişim.:18::18:neyse çok kötü birşey çıkmadı alemsin

bende çok hayati birşey sandım .
neyse bence şöle yap önce nereye gidiyor bak sonra çıkışta önüne bakarak yürü birden çarp .sonra elektiriklenme olur .evet saçma gibi gelebilir ama sizden hoşlanıyorum sizle tanışmak istiyorumdan daha etkili bence .

Çok Fazla Romantik Komedi Filmleri İzlemişsin Canım sen Adı Üstünde Filmlerde olur Dürüst ve Cesaretli olup Yanına gidip konuşa bilirsin Ona olan duygularını anlata bilirsin filme kameralara ihtiyacın yok sonuçta Bu arada yaşın kaç senin ?

allahın adını vererek yeminler vererek bi başlık olunca bişey var zannettim ........
allah başka bişey vermesin.
bumuydu derdin şimdi filmlerdeki gibi görünmek ,onlar hayal ürünler.........

Allah askina tanış benimle, Allahin adini verdim,
deyin ve önüne çıkın.
adamın başka şansı olmaz.

Son düzenleme:

O kitap dusurme isini dusunmustum ben

Böyle bir konu için Allah'ı karıştırmanız çok gereksiz.

Başlığı okuyunca girdim konuna, hayati bi olay değil kafanda planlamışsın umarım herşey yolunda gider açık sözlü olmanda fayda var madem hayat sizi tesadüfen karşılaştırmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…