sonunda 1,5 sene sonra bırınden hoşlanıyorum sanırım bu kişi muayene için gittiğm doktorum bekar olduğunu bilıyorum geçen gıttığmde sohbet arasında hafta sonu ne yaptığımı sordu bende sôyledm karsılaşablırmışz bende ordaydm dedı bılmıyorum benmı abartıyorum acaba faceden falan eklesem nasıl olur sızce yada karsılasmayı beklemeyelm numaranızı verın haberleşelim desem çokmu cüretkar olur? Siz olsanz nasıl davranırdınız?
Doktorların da işi zor arkadaş.
Bende beklemeyı düşünüyorum canım kaderde varsa olur ne diyelim.doktorların çoğu doktor- hasta ilişkisini etik görmez. hipokrat yemininde mi geçiyormuş ne hastadan faydalanmayacağına dair bir şeyler.
her neyse benim de yakın bi akrabamın doktoru sevgilimdi. ve biz köşe bucak saklanırdık '' adı tacizci doktor'' a çıkmasın diye. öyle derdi yani. adam demez mi bana diyordu, ben sana güvendim canımı emanet ettim sen bizim kızımıza göz koydun, diye. bi bakıma haklıydı ama bence yanlış bir tarafı da yoktu beraber olmamızın.
o yüzden bence ilk adımı siz atmayın(ki normalde kadının ilk adımı atmasına karşı değilimdir ben) biraz bekleyin zaten koca adam. bir niyeti varsa gelir konuşur diye düşünüyorum ben.
bence kendi meslektaşı biriyle birlikte olması varken niye benimle olsun diye yanlış düşünüyorsunuz.. herkes kendi meslektaşıyla mı oluyor ki? böyle bir kural mı var? aşk öyle meslek, din, meshep, iş, okul falan seçmez ki.. yok onun mesleği benimkiyle aynı değil uzak durayım diye beklemez.. ayrıca ilk adımı bir kadın olarak atmak istemiyor olabilirsiniz haklısınız ama doktorunuzun da bu adımı atacağını sanmıyorum çünkü hipokrat yeminlerinde böyle bir şey var gerçekten, size açılabileceğini sanmıyorum en azından siz onun hastası olduğunuz sürece..
Canım senin adına çok sevindimm :)
Bir önceki konuna yorum yapmıştım şimdi bu konuyu senin açtığını görünce tebessüm ettim..
Yavaştan al bence, eğer nasibinde varsa,duygular karşılıklıysa elbet olur.. Bu zamanlarının tadını çıkar :)
sağol canım benim doğru herşeyin hayırlısı sen ne yaptın benimle aynı durumdaydın sanırım nasıl gidiyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?