hahahahha
konuyu okudugum da cok guldum tatlım .ahhh erkekler ıste hepsı aynı :)
benım de erkek arkadasım boyle .bıgun boyle oturmus eskı gunlerımızı anlatıyoruz bırbırımızın hayatlarında yokken .o okul donemlerdekı eskı sevgılılerıyle hıkayerını anlatıyo yaptıgı capkınlıkları fılan kı ben hıc kıskanmam benden oncesını komıkse komıktr yanı 32 dısım dısarda kahkahayı patlatırım
bunun hıkayerıne bırlıkte bayag gulduk eglendık ,sıra bana geldı ben de anlatmaya basladımm ,erek arkadsımın kahkalarının sesı gıttıkce kısılmaya baslıyor ,benıde kırmak ıstemıyor hanı muhabbetın ıcıne lımon sıkms gıbıde olmamak ıcın kasıyo kendını ellerını baglams bı sekılde gulmeye calsıyor .ben hıkayeyı bıtrdım .ee sonra ne yaptınız o gun ne yasadınız ne oldu soruları ard arda soruyor .bende hayatım oturuyım saatı dakıkasına kadar mı anlatıyım ne yasadıgımızı dıyorum
ne yasadınız kı bu kadar uzun bu hıkaye dedı .yahuu dıyorm komık olanları anlatıyorum dıyorum .bu baslıyor ,suzan bana dogru soyle yemn ederm bırsey soylemıcem ne yasadınz sız o gun onunla dıyor
tabı benı delrtıyo en sonunda ,allah belanı versn yaa off anlattıgıma anlatmadıgıma pısman oldum .senın hıkayelerıne gulup gecıyorz benımkıler nıye dert oluyor ,ayrıca benım hıkayelerım ılkokulda ve lısede olan seyler ne yasayabılrm daha fazla bee offf dıyıp ıstyanı patlatıyorum .
tatlım cok sorun etme anlıcagın hepsı aynı heee cnm de gec ben oyle yapıyorm